Magyarázós előzetest kapott az ELEX II

  • Írta: gorien
  • 2022. február 22.
  • Videó
Link másolása
Magalan világa tele van titkokkal, így nem válik hátrányunkra, ha megismertetik velünk az alapokat. A Piranha Bytes pontosan ezt teszi az ELEX II legújabb, áttekintő előzetesében.

Az ELEX II legutóbbi előzetesei a játékban található frakciókra és a harcra koncentráltak, de ha valaki egyben szeretne hallani minden lényegeset, akkor a legújabb trailer pontosan neki szól. Miután Jax visszatér száműzetéséből, egy minden eddiginél veszélyesebb Magalannal találja szembe magát: különböző csoportok ölik egymást, benne sem bízik senki, és az égből érkező idegenek sem békével jönnek. 

Jax kalandja során számtalan döntéssel szembesül majd, amelyek meghatározhatják, hogy magányos farkasként vívja-e a háborúját vagy befogadja-e valamelyik csoport. Utóbbi nem csak a valahová tartozás édes érzése miatt opció, ugyanis társak mellett új, csoportspecifikus felszerelésekre is szert tehetünk. Az igazán profi manipulátorok pedig ki is játszhatják egymás ellen az embereket – mindenki tele van titkokkal, ami könnyen fegyver lehet a kezünkben.

Az ELEX II március 1-jén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

2.
2.
hedzsooo
...Az Elden Ring-re, + a Starfield-re is kivancsi vok de legjobban ez az amit varok az iden, illetve amit ugy erzek hogy leginkabb nekem keszult! :)
1.
1.
hedzsooo
Kivancsi vok hogy a fia mennyit fog szerepelni a jatekban, + hogy igazabol mekkora jelentoseggel bir majd a tortenet, jatek soran a csaladja, a fia + az asszonykaja. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...