Tölthető a Tomb Raider: Anniversary demója

  • Írta: Adaren
  • 2007. május 26.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett az első Lara Croft-játékot feldolgozó Tomb Raider: Anniversary kipróbálható verziója, melyben egy pályát próbálhatnak ki a rajongók.
Megérkezett az első Lara Croft-játékot feldolgozó Tomb Raider: Anniversary kipróbálható verziója, melyben egy pályát próbálhatnak ki a rajongók.

Ugrás a galériához

A Tomb Raider: Legend továbbfejlesztett motorját használó születésnapi kiadás remek grafikával és fizikával tárja elénk mindazt, amit már az első epizódban is átélhettünk anno. A most érkezett - mindössze 257 megás - demó a Lost Valley névre hallgató pályába enged betekintést, mely Peruban játszódik.

Minimális rendszerigény:

  • Windows 2000/XP/Vista
  • Pentium 3 1.4Ghz vagy Athlon XP 1500+
  • 256Mb RAM (Vistához 512Mb)
  • GeForce 3 Ti vagy Radeon 9-sorozat legalább
11.
11.
evelin8536
#10: a dinós harc egy szerű. van egy nehezebb le győzési lehetősége meg egy könnyebb. a nehezebb az hogy a terepen ahol vagy a T-rex el van négy tüskés micsoda nem tudom mi a közelébe kell a tüskés micsodának menni és lőni lőni amíg a düh csík megtelik akkor a T-rex neked akar rontani vagyis le gázolni. és neked elkel ugranod előle és neki megy a tüskésnek és az kell hogy a T-rex az összes tüskésnek neki menjen. íjesmi a kentaúros rész is. na a könnyebb az hogy ahol két tüskés egymás mellet van majdnem szorosan annak a ball oldali tüskésnek a jobb oldalán van egy kő oda rá kell állni szorosan hogy a T-rex ne tudjon az életedből el venni és csak lőni lőni ahogy csak bírod és majd egy bemutató után vagy egy kicsi videó után ráesik a T-rex a rom templom-ra .
10.
10.
evelin8536
#3: fojesz: de kelet a kapaszkodás hoz bilentyű le nyómása bár nem tudom :/
9.
9.
szutsroland
silenthill: sajna a teljesben sincsenek :(
8.
8.
silenthill
A demo sajátossága hogy nincsenek bekapcsolható nextgen effektek? Amúgy meg rohadt jó. Más játékokkal is csinálhatnának ilyen újragondolásokat.
7.
7.
fojesz, skiz0: Belehet kapcsolni a "grab" funkciót, szal nyomni kell, ha nem akarsz leesni. Kíváncsi vagyok hogy fog lezajlani a dínós harc a teljesben.. :P
6.
6.
MR. SOPRANO
Nem lesz 360-ra később?Mert az fasza lenne.Ha a legendet kiadták akkor nehogy már ezt ne adják ki.
5.
5.
MR. SOPRANO
Nem rossz.Mivel sajna xboxom van, pc-n fogom végigtolni.Mert nem fogok ezért ps2-őt venni.Nekem elég volt abból a konzolbol.De legalább adnák ki 360-ra ha már sima xboxra nem adják ki.Mivel augusztusba veszek 360-at.
4.
4.
skiz0
PC-n nem kell nyomni semmit a kapaszkodáshoz, ez tuti biztos - esetleg ha nagyon messziről ugrasz, és éppen leesőben vagy, akkor nyomogatnod kell az [E]-t 1-2x, de amúgy nem kell nyomvatartani semmit... :)
3.
3.
fojesz
Billenytűvel nem kellett semmit nyomva tartani kapaszkodáshoz. Vagy csak rosszul emlékszem? :O
2.
2.
Engem eléggé meghatott.. a graf is jobb lett, a mozgások is kifinomultabbak, és tetszik, h pl. a kapaszkodáshoz nyomva tartsd az R2-t (PS2-esetében:) A PC-s gamepad "Gomb 8"-at ír.. :) Az ilyesfajta gémek én azt mondom, h konzolra a tuti.. ott nem lehet félreértés..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...