Pazar gyűjtői kiadást kap az A Plague Tale: Requiem

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 23.
  • Hír
Link másolása
A Focus Entertainment és az Asobo Studio megmutatta, mennyire gyönyörű gyűjtői kiadásra csaphatnak majd le a rajongók, ha megvásárolják majd az A Plague Tale: Requiemet, amiben folytatódnak Amicia és Hugo megpróbáltatásai.

Hivatalosan is bemutatkozott a tavalyi E3-on bejelentetett A Plague Tale: Requiem gyűjtőknek szánt kiadása, ami rengeteg izgalmas tartalommal és 189,99 dolláros árcetlivel várja majd az előrendeléseket. A fantasztikus gyűjtői kiadást kizárólag a Focus Entertainment online boltján keresztül tudjátok majd beszerezni.

A csomagban találunk majd egy pofás, 21 centiméter magas szobrot, ami Amiciát és Hugót ábrázolja akció közben. Emellett kapunk egy Hugo által viselt, madártollat ábrázoló brossreplikát, valamint három litográfiát, továbbá egy Olivier Derivière komponálta, két számot tartalmazó bakelitlemezt is. Mindezt egy patkánnyal díszített díszdobozba csomagolva kapjuk meg. A különleges kiadás elérhető lesz PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is. A PC-s változat egy digitális Steam-kulcs formájában tartalmazza majd a játékot.

Az A Plague Tale: Requiem 2022-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

4.
4.
PS4jacksony
Számomra végtelenül haszontalan tárgyak / lomok 60k ért a játék viszont jó !
3.
3.
crytek
#1: Ezen én is besírok. Fémtok még jól is néz ki. Sokkal többre tartom mint egy akár bibliai vastagságú art bookot amit sose lapoztam át egy gyűjtőiben sem amiben volt. Viszont a fémtok az kint van amihez adtak
2.
2.
#1: Fémtok és művészi füzetecske totál fölösleges szerintem. Egyszernézős dolgok.

A fémtokokat kifejezetten utálom/nem értem.

A szobor egy tök jó dolog, a szoba szerves részét képezheti. Hasznos dolog.
1.
1.
Robilluma
60k egy gyűjtőiért amiben steelbook, artbook sincs?
Játék+szobor+jelentéktelennek ható dolgok. Bross replika, litográfia és bakelit. Hááááát ez nekem nem tűnik pazarnak, de ízlések és pofonok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...