Gameplay-válogatást kapott a Shadow Warrior 3

  • Írta: gorien
  • 2022. február 24.
  • Videó
Link másolása
Ha még nem csömörlöttél meg a Shadow Warrior 3 vérgőzős akcióitól, akkor a Flying Wild Hog által összeválogatott legújabb előzetes is ínyedre lesz. Lo Wang változatos fegyvertára és rémséges ellenfelei is megmutatkoznak.

Napokkal ezelőtt kiderült, hogy a Shadow Warrior 3 a március 1-jei megjelenéskor a PlayStation Now szolgáltatásában is tiszteletét teszi, és a bejelentés mellé bőven kaptunk látnivalókat is – egyebek mellett egy majdnem tízperces bemutatót a Dragon's Nest küldetésről. Ha azonban még ez sem volt elég valakinek, a Devolver Digital feltöltött egy újabb előzetest.

A színtiszta gameplayt tartalmazó anyag pillanatok alatt gyorsul százra, és szinte levegővételnyi időt sem hagy az akciók közepette. Lo Wang üt, vág, robbant, belez és mindent csinál, ami eszébe jut, miközben felsorakoznak a játék bizarrabbnál bizarrabb szörnyetegei is. A főhős, akárcsak a puskája, maga sem hallgat: ízelítőt kaphatunk az eldurrogtatott egysorosokból is.

A Shadow Warrior 3 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg.

4.
4.
Kamukaze
A2. rész még épp hogy elmegy kategória volt számomra, de ez már túl van azon a határon. Ráadásul ez már rég nem az a bizonyos SW.
3.
3.
crytek
#2: Mikor megjelenik ps4-re az fut ps5-ön is szóval jön "next genre" :) Az hogy kap-e külön erősebb gépre pimpelés arról még nem hakniztak szerintem. Bár gondolom miért ne kapna
2.
2.
Viktor_The_Best
Amugy miert nem jon next-gen konzolokra azt lehet tudni vagy majd kesobb jon azokra?
1.
1.
Viktor_The_Best
Ennel tobb elborult dolgot mar nem lehet kitalalni fps jatekban ami ebben van. Te jo isten...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...