A Peacockon talált otthonra a Twisted Metal-sorozat

  • Írta: gorien
  • 2022. március 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony Pictures Television és a PlayStation Productions egyre jobban halad a Twisted Metal-játékok sorozatadaptációjával. A forgatókönyvírók és a főszereplő után a streamingszolgáltatót is megtalálták, ami majd műsorra tűzi.

Egyre inkább kezd összeállni a Twisted Metal-franchise sorozatos adaptációja. Tavaly a feldolgozás megtalálta a forgatókönyvíróit a Deadpool- és Zombieland-filmeken dolgozó Rhett Reese és Paul Wernick személyében, míg Michael Jonathan Smith íróként és showrunnerként is felügyeli a sorozatot. Később a főszereplőt találtak hozzá: Anthony Mackie lesz az amnéziás John Doe, akinek leghőbb vágya is valóra válhat, ha túléli a halálos autóversenyt.

Most pedig kiderült, hogy az NBC Universal streamingszolgáltatója, a Peacock ad majd platformot az adaptáció alá – ami azt jelenti, hogy nálunk valószínűleg az idén induló SkyShowtime műsorújságjában lesz majd megtalálható. Persze a Twisted Metal-adaptációra még várhatunk, hiszen az előrejelzések szerint 2023-ban láthatjuk leghamarabb. Ennek a megjelenését a pletykák szerint egy új játék is kíséri majd, amin elméletileg a Firepsrite dolgozik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...