Búcsúzik PC-n az XCOM 2 többjátékos módja

  • Írta: szlav
  • 2022. március 2.
  • Gyászhír
Link másolása
Habár az XCOM 2-t elsősorban nem a többjátékos módja miatt szerettük, sokakat biztosan kellemetlenül érint majd, hogy a kiváló taktikai játék valamivel kisebb lesz a hónap végétől.

Ismerjük be, a legtöbben a közelébe sem szagoltunk az XCOM 2 többjátékos módjának, hiszen a zseniális körökre osztott taktikai játék anélkül is éppen elég tartalommal és kihívással várt bennünket. Ennek ellenére mégis szomorú hír, amikor egy igazán maradandó játék elveszíti a funkcióinak egy részét, márpedig ez vár most a Firaxis fejlesztésére.

A stúdió bejelentette, hogy hosszas megfontolás után úgy döntöttek, hogy március 28-án leállítják a Multiplayer és a Challenge Mode támogatását az XCOM 2 steames verziójában - a konzolos vagy maces kiadásokat mindez szerencsére nem érinti. A Firaxis saját bevallása szerint azért lépték meg ezt a döntést, hogy az így felszabaduló erőforrásaikkal az újabb fejlesztéseiket támogathassák. A stúdió jelenleg gőzerővel dolgozik a Marvel's Midnight Suns utolsó simításain, így valószínűleg ez lesz az a projekt, amely elsőként hasznot húzhat az átszervezésből.

3.
3.
Extol
#2: Értem, akadnak kivételek azért.
2.
2.
Heldengeist
#1: Valószínűleg semmit. Ilyen esetben a multis öcsik általában simán megszerezhetetlenek maradnak.

Ezért (is) neheztelek a Mass Effect 3-ra is. Az egyik single öcsit (Master and Commander) csak akkor lehet megszerezni, ha a multit is játszod, azt viszont évekkel ezelőtt lelőtték.
1.
1.
Extol
Nem tudom vajon mit terveznek tenni a multis öcsikkel Steam esetében pl.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...