Egymillió eladott példánynál jár a Sifu

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 3.
  • Biznisz
Link másolása
A Sloclap bejelentette, hogy újabb mérföldkövet lépett át a Sifu, legújabb játékukból ugyanis már most egymillió példányt sikerült értékesíteniük. A bejelentés mellé kaptunk egy köszönetnyilvánító kedvcsinálót is.

Borzasztó nehézsége miatt a játékosok többsége lényegében az első szint után feladta a küzdelmet, mégis sokan zsebelték be a Sloclap legújabb játékát, a Sifut. A stúdió jelentése szerint ugyanis a megjelenést követő első három nap alatt értékesített félmillió példány után mostanra már a bűvös egymilliós álomhatárt is sikerült elérniük.

A Sloclap azt is elárulta, hogy a premier óta több mint 10 millió órát játszottak az önjelölt kungfumesterek a játékkal. A játékosok közel 45 százalékának sikerült teljesíteni a második szintet, és közel 150 ezer játékosnak sikerült az utolsó főellenfelet is leütnie.

22.
22.
honest guy
#20: Továbbra is várom, hogy szerinted melyik kommentem volt kifogásolható.
21.
21.
istipisti55
#4: Azért érdemes butítani, mert van olyan, akinek az easy mód is hardcore, de attól szeretné megtapasztalni ezt az új irányt, főleg hogy valóban képesek voltak újat/újszerűt alkotni és mellette jó minőséget. Valóban megvehetném én is az AC 20. részét vagy hasonlót, de aki nem unja azokat, az vagy nagyon fanatikus (nincs ezzel baj), vagy hazudik.
Simán el tudnám képzelni a nehézségi szint választásnál, hogy 'Original Director's Mode' és akkor mehetnének úgy ahogy az alkotó mondjuk tényleg kitalálta, aztán alatta lennének a hagyományos szintek (easy, normál, esetleg hard) , vagy csak 2 szint, ami még mondjuk így is butított. És akkor mondjuk bizonyos acsikat nem kaphatna meg a játékos, ha mást bosszant, hogy ugyanazt a boost legyőzve easy módban megkapja azt az acsit amiért a másik vért izzad...
Ha így lenne nem tudom mi lenne bárkinek a problémája bármelyik ilyen játékban. És csak azért mert az adott játékos béna, vagy nincs ideje, inkább ne vegyen tényleg jó játékot és menjen vissza a tömeghez, mert az való a birkának.. De nyitna másfele, nem tud, ezért még meg is kap szintén cuki jelzőket, amiért azzal játszik nem 'jobbal'...
Plusz ha már annyira a PC világot éljük, én diszkriminálva érzem magam, hogy mert béna vagyok a souls-os játékokhoz, nem tudok vele játszani, nem is engedik... (Amúgy ez utóbbi PC vonalat legalább annyira baromságnak gondolom, mint ami egyéb témákban megy PC köntösben)
20.
20.
godach
#19: Építő jellegű kritikánál, nem a hisztis kurva megoldás a legjobb, de ahogy gondolod :D
Elég átmenni a retulnal poszt alá és nem (mielőtt azt hiszed hogy valami sztár vagy, nem keresem minden kommented, csak az OJE óta belefutok a nevedbe folyamatosan, főleg hogy hülyeségeket irkálsz).
19.
19.
dcba
#18: Ne torodj vele, nekem istenkomplexusom van, neked meg rossz stilusod fogadjuk el az oszinte kritikat es nevessunk rajta egy jot :D
18.
18.
honest guy
#16: "Mind olyan stílusban, hogy csak na."
Idézz egyet, ne csak a szád járjon. Ha már így kéretlenül megtaláltál....
17.
17.
honest guy
#12: Afrikai vagy európai?
16.
16.
godach
#15: Amikor ide írtam, először neki akkor a negyedik hozzádzólását olvastam négy cikknél, 3 perc alatt.
Mind olyan stílusban, hogy csak na.
15.
15.
norbi27
#14: Én ezt értem, de nem látom, hol sértegetett honest guy másokat. Nem anyázott, nem kötekedett. Én nem írok sűrűn, de azért olvasom az oldalt és nekem nem tűnik egyik igencsak jellegzetes stílusú kibannolt extagnak sem.
Azért minden bokor mögött nem kell f(F)arkast látni, mert az lesz a vége hogy egy valódi friss reges csak pislog, hogy valaki letöketlensenkiházizta. Az meg nem egy előremutató dolog.
14.
14.
godach
#13: Na nekem meg az gáz, hogy teljesen félreérted és mégis konkrétumként irkálsz rólam.
KB 10 éve vagyok tag és általában havonta találkozok ilyen friss reges "senkiházival" akinek a hozzászólásából rögtön kiderül, hogy vagy az oldal oszlopos tagja, de azzal az accounttal nem mer, hanem regisztrál egy újjal és sértegeti a tagokat, vagy csak egyszerűen ki lett vágva a francba (teljesen érthető okokból) de visszaregisztrál századjára és ugyan azt műveli, amit hetek, hónapok vagy akár évek óta.
Hát ne haragudj, de ezek közül az emberek közül egyet sem tudok tisztelni, megérteni és azonosulni velük.
Nekem voltak már kiborulásaim, voltak kötekedős korszakaim, volt hogy bunkó voltam mint az állat, de azt mind a saját accountommal követtem el és aztán a saját accountommal próbáltam helyrehozni.
Volt konfrontálódásom más taggal, mai napig van, hogy valaki nem a véleményem nézi hanem a nevem (khmmm ooroky és dephijos) amit valamilyen szinten megértek, mert tudom hogy néha voltam tuskó és lehet pont olyankor szóltam be nekik, vagy vissza amikor elemükben volt a memóriájuk, de akkor sem váltottam accountot. Viselem a következményeit annak, amit teszek, ellenben az ilyen senkiháziakkal.
Nagyjából rémlik a neved, ha kötnöm kellene valamihez akkor talán az egyik olyan tag vagy, aki néha kommentel de nem azért mert a főnök vagy az asszony jól megszídta és ide jön majerkodni, de igazából rólad sem tudok semmit. Nem is írom rád, hogy senkiházi lennél. Viszont ahogy fentebb is írtam, vannak tagok akik akárhány nevet vesznek fel, rögtön tudod ki az. Na most én nevesíteni itt nem tudtam, de a véleményem megvan. Ami nem más, mint senkiházi :)
13.
13.
norbi27
#12: "töketlen senkiházi"? Wow.
Ezzel a hangnemmel nem őt minősíted, hanem saját magadat. És ehhez még a regisztrációd időpontját sem kell másnak ismerni.

És egyébként igaza van. Senkinek nem fog megártani, ha van benne egy "50% elszenvedett sebzés" mód, amivel ha végigviszi az illető, akkor kap egy mondjuk "half-pro" elnevezésű achievmentet. Remélhetőleg nem lesz kisebb tőle a lent említett "hardcore játékosok" e-pénisze. Vagy igen?

Fáj, ha egy bénább játékos bénább szinten végigviszi ugyanazt a játékot? Ergo fáj, ha több pénzt keresnek a fejlesztők a játékkal? Ha easy mód is van, akkor a "hardcore player" már meg se veszi?

Már az is gáz, hogy ezen a témán megy a vita, de ezek az indulatok...
"töketlen senkiházi" Eszem megáll.
12.
12.
godach
Ismét egy töketlen senkiházi


Regisztráció: 2022. január 28.
11.
11.
honest guy
#5: "Fél nap alatt végigviszed, és majd húzód a szád, hogy ennyi pénzért többet vártál."
Mondvacsinált indok. Ennyi erővel egyik játékban se legyen easy mód.
10.
10.
honest guy
#4: Bele kell rakni az easy módot, ha sokan kérik, ennyire egyszerű. Attól te ugyanúgy küzdhetsz, amíg mások nem.
9.
9.
dcba
#8: Istenkomplexusom lett hat ezt erdekes volt olvasni. Minden jot :)
8.
8.
godach
#7: Már a minap is olvastam az egyik hozzászólásod az Elden Ring alatt és eszméletlen, mennyire istenkomplexumos ember lettél.
Elvből nem veszel ezt, elvből nem veszel azt, minden jó ami Mortal Kombat de olyan dolgokhoz szólsz hozzá, olyan dolgokat nézel le, kritizálsz amiből semmi tapasztalatod nincs. Nem beszélve a felhasználókról, akiket szintén minősíteni szoktál az "előrendelések, vásárlások" miatt.
Én komolyan nem tudom, hogy lehet ilyen savanyúan élni...
7.
7.
dcba
En turelemesen varom a fizikai kiadast, iszonyuan varom mar a jatekot de konzolon elvbol nem veszek digitalist, PCn meg elvbol nem veszek semmit Epic store-bol, igy varom a lemezt. Femtokkal jon es valoszinu megkapja a patcheket is igy nekem megeri varni meg 2-3 honapot
6.
6.
C0m1n65un
#2: Természetesen a mai árakhoz mérten írtam, hogy jól árazták be.
Botrányosak a mai árak, és néha a pénzért kapott tartalom mennyisége, milyensége is.
5.
5.
C0m1n65un
#3: Nekem sincs heti 4-5 óránál több időm játszani, és messze nem vagyok átlagon felüli reflexekkel meg áldva, de tanulok a saját hibáimból, kiismerem az ellenfelek mozdulatait, fejlődök.
Az easy mód pontosan a játék erényeit, és értelmét veszi majd el. Fél nap alatt végigviszed, és majd húzód a szád, hogy ennyi pénzért többet vártál. Nem fogod érezni magadon a folyamatos fejlődést, és ez által nem lesz indíttatásod arra sem, hogy újra elővedd, gyakorolj, élvezd ki a megérdemelt győzelmet.
Ez a játék, és a mögötte lévő rendszer a mostani nehézségére lett kitalálva. Ez valakinek tetszik, valakinek nem. A Dark Souls (vagy az Elden Ring) játékok esetén sem működne az easy mód.
4.
4.
NathanDrake
#3: Nem kell megvenni ennyire egyszerű. Több millió olyan játék van ahol ki lehet választani hogy ki milyen fokozaton akar játszani. Miért kell olyan játékokat, butítani ami leginkább hardcore játékosoknak van kitalálva? A Sifu, meg nem hosszú játék 5 pálya van összesen. Valóban nehéz de nem könyörtelen.mert vannak benne shortcutok ezáltal letudod rövidíteni pályákat és nem kell végig verekedni magad a boss fightig. Hidetaka Miyazaki, csinálja a legjobban mert neki hiába könyörögnek már most hogy könnyebb legyen az Elden Ring, nem fogja a noobok miatt butítani és ebben igaza is van. Küzdeni kell a tovább jutásért nem sírni.
3.
3.
honest guy
#1: Nagyon helyes, hogy jön az easy mód. Nem kell elvenni a szórakozás örömét azoktól, akik ügyetlenebbek, vagy nincs annyi idejük játszani.
2.
2.
JohnSpartan
#1: Single bunyós játèkhoz kèpest egy király koncepciója ès harc rendszere van. Grafika is illik hozzá! Nagyon szèp munkát vègeztek a kèszítők! Sajnos egyre kevesebb ilyen kreativitással bíró jètèk kèszül manapság. Az árára azt nem mondom hogy ok mert pár ève mèg hasonló árakon mozogtak a AAA játèkok de ez van! Kicsit lejjebb csúszik az ára biztos helye lesz a masinán!
1.
1.
C0m1n65un
Meg is érdemli a sikert. Mindent összevetve nagyon jól sikerült, és jól is árazták be a fejlesztők. A noob-ok pedig majd élvezhetik a kikönyörgött easy módot, ami valószínűleg jól elvesz a valódi élményből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...