Egymilliónál több fiókot bannoltak a Lost Arkból

  • Írta: gorien
  • 2022. március 6.
  • Hír
Link másolása
A Lost Ark a nyugatra érkezés első napjától kezdve hatalmas népszerűségnek örvend, de a sok játékos közé sok csaló is keveredik. A fejlesztők most lesújtottak egymillió olyan felhasználóra, akit bothasználaton kaptak.

Az Ázsiából indult Lost Ark nyugati rajtja a kezdeti problémák ellenére is hatalmas durranásnak bizonyult, a free-to-play MMORPG nagy játékosszáma azonban magával hozta az ilyen-olyan csalással élőket is. Ezzel a Smilegate is tisztában van, és a minap csapást mértek: egymilliónál is több olyan felhasználót tiltottak ki, akik botokat használtak.

A fejlesztők remélik, hogy ennek is komoly hatása lesz, de tisztában vannak vele, hogy ennyi még nem lesz elég. Egyre csak fejlesztik a módszereiket, hogy észleljék és tiltsák a botokat vagy más csalásokat, és olyan gyakran sújt majd le a bankalapács, amilyen gyakran csak kell. Ugyanakkor bármikor áldozatául eshetnek ennek ártatlan játékosok is, hiszen tökéletes módszer nincs, így őket arra kérik, hogy az erre kialakított felületen jelezzék a dolgot, amit a Smilegate aztán orvosolni fog.

A Smilegate egyébként a héten fedte fel azt is, hogy milyen tartalmakra számíthatunk a márciusi frissítésben: a történet egy újabb szállal bővül, míg az endgame-ben vadonatúj Abyss Raideken is megmérettethetjük is magunkat.

11.
11.
JohnSpartan
#10: Igen, láttam!

De azok akik pénzt csinálnak belőle csak egy kis töredéke a csalóknak! De azok akik simán csalnak mert szarok alapjába véve mi a motivációja??? Nagyobb lesz a bráner ha az első helyen szerepel a neve?

Sok olyan multi címmel játszottam vagy épp játszok amik rommá vannak csalva de mégis csalás nélkül csapatom mert abban mi a pláne hogy falon keresztül látom az ellent vagy meg sem moccan a célkereszt mert nincs hipfire vagy tudom is én mikkel csalnak már manapság?

A csalók azok szarok! Arra sem hajlandók hogy ha már több ezer órát játszanak egy játékkal hogy anélkül jussanak el oda ahova a csalással jutottak!
10.
10.
Ooorky
#9: Lentebb írtam, hogy feketepiacra farmolnak.
Kisebb részük a paywall elérésekor kezd el bot-tal grind-olni, mert különben a fél életét dögunalmas feladatokkal töltené.
9.
9.
JohnSpartan
#8: Tőlem kérdezed? :)

Fogalmam sincs mi lehet benne a jó de, látod hogy sokan csak igy tudnak játszani...

Nincs itt egy csaló aki tudna érvelni hogy mi a retekért is csal? XD
8.
8.
nemfontos
#7: De boldogabb lesz tőle? Mondjuk csgo -ban ha mindenkire magától rááll a célzás, meg átlát a falon.. akkor csak nyomogatja a bal egérgombot... na és? Mi ebben a jó? :D
7.
7.
JohnSpartan
#5: A kedvenc kifogásom a csalóktól! "Nem tud érvényesülni mert suta, béna hozzá és emiatt vesz mindenféle olyan termékeket amivel már tud érvényesülni"! Szééép!
6.
6.
Ooorky
#5: Goldfarming, lootfarming stb.
Millió $-os üzlet.
5.
5.
nemfontos
Én sosem tudom megérteni hogy mi értelme van csalni egy multiplayer játékban...
Ha csalsz, akkor mégis milyen sikerélmény jut neked? Hiszen nem kell semmilyen teljesítmény nem szükséges hozzá... akkor meg minek?
4.
4.
markoci555
ingyenes játéknál ilyenkor mit csinál szegény kibannolt csaló:
-oh no
-anyway
3.
3.
Stranger
#2: Biztos jól jött, hogy a rendes játékosok nem tudtak fellépni miattuk...
2.
2.
Ooorky
Első napokban gondolom jól jöttek ezek a bot account-ok, hogy nyomják a számokat, most már nem kellenek...
1.
1.
hedzsooo
Nem 1, nem 2, 1 milla, az azert szep! :)

Nem is voltam sohasem nagyon oda a multis jatekokert. 1-2 cim persze engem is magaval ragad olykor, nem is telik bele sok idobe, mire osszeakadok par csaloval is aztan persze...
Akkor aztan tokmindegy, mennyire szeretek az adott multis jatekkal jatszani, mennyi a tapasztalatom, gyakorlatom benne, lehet barmilyen felszerelesem, taktikazhatok barmivel, a legegyszerubb azonban csak kilepni a jatekbol olyankor es ujat kezdeni masokkal, olyanokkal akik kepesek vesziteni, fair korulmenyek kozott jatszani. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...