Így működik a varázslás a Forspokenben

  • Írta: gorien
  • 2022. március 10.
  • Videó
Link másolása
A Forspoken vendég volt a tegnapi State of Play műsorában, ahol ízelítőt kaphattunk a játékból. A Game Informernek hála azonban ennél is alaposabban ismerhetjük meg, hogyan működik a varázslatok rendszere.

A napokban kiderült, hogy a Forspokenre május helyett októberig kell várni, de látnivalókból nem szenvedünk hiányt. A Luminous Productions első játéka a tegnap este tartott State of Playen is szerepelt, ahol tűzsugaraktól kezdve vízből álló szörfdeszkákig mindenféle varázslatot láthattunk, de a Game Informernek hála bővebb betekintést is nyerhetünk a mágia működésébe egy két és fél perces felvétellel.

Takefumi Terada, a Forspoken társrendezőjének elmondása alapján a játék magja a varázslat, hagyományos fegyvereket épp ezért nem is találunk majd benne – cserébe szinte minden helyzetre lesz valamiféle igénk. Közelre és távolra is támadhatunk, állíthatunk csapdát, megbéníthatjuk az ellenfeleinket, vagy egyszerre tömegekre is lesújthatunk, miközben a saját helyváltoztatásunkat is segíthetjük.

A játék kezelőfelületén a varázslatokat egy háromszögmintázaton találjuk, melynek egyik oldala a támogató jellegű, másik oldala a támadó képességeket jelöli, a csúcson pedig azokat a pusztító erőket találjuk, amelyeket okosan kell használnunk, hiszen a hosszú cooldown miatt nem szeretnénk elpazarolni őket.

A Forspoken október 11-én jelenik meg PC-re és PlayStation 5-re.

3.
3.
nemfontos
Furcsa hogy bár látszólag érdekes játék a Forspoken, valahogy mégis egyre kevésbé érdekel.
Még nem jöttem rá mi a probléma vele... :)
2.
2.
Ooorky
Anno toltam pc-n vmi játékot amiben rendesen meg kellett tanulni és mondani kellett a varázsigéket ha használni akartad. Na az jó volt, csak már a címére sem emlékszem.
1.
1.
Darksiders84
Amennyire érdekesnek tűnt még bejelentéskor , mostmár egyre távolabb a különleges alkotás jelző ,mert ez az össze -vissza varázslás valahogy nem adja ,de amúgy lehet élvezhető lesz csak nekem tűnik még elhanyagolhatónak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...