Tölthető az Epic Games Store újabb ajándéka

  • Írta: szlav
  • 2022. március 10.
  • Akció
Link másolása
A csütörtök délután egyet jelent az Epic Games Store legújabb ajándékával. Ezen a héten a modern városépítő menedzsmentjátékok krémjével vár bennünket az áruház, a jövő héten pedig egy horrorjátékot zsebelhetünk majd be.

Ha egy igazán remek városépítő játékot kerestek, de valami hatalmas hiba folytán eddig elkerültétek a Cities: Skylinest, akkor itt az idő a pótlásra! A Colossal Order fejlesztésében nagyszerű részletességgel alkothatjuk meg álmaink városát, de nem árt vigyázni, hiszen még egy kisváros karbantartása is jóval trükkösebb feladat, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. A játékot most egy hétig ingyenesen tölthetitek az Epic Games Store launcheréből vagy weboldaláról.

Ahogy az lenni szokott, ismét megtudtuk, hogy mivel készül az Epic a jövő hétre. A következő csütörtökön a We Create Stuff pszichológiai horrorjátéka, az In Sound Mind válik ingyenessé. A főhősünk elméjét felfedezve rengeteg puzzle-kihívás, félelmetes bossharc és a The Living Tombstone zenei aláfestése vár majd bennünket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...