Készül a Call of Duty: Warzone mobilos változata

  • Írta: gorien
  • 2022. március 11.
  • Hír
Link másolása
Igaznak bizonyultak a tavaly szárnyra kapó híresztelések: az Activision tényleg azon dolgozik, hogy mobileszközökre is elkészítse a Call of Duty: Warzone-t. Már meg is kezdték a toborzást hozzá.

Tavaly már utaltak rá jelek, hogy az Activision a Call of Duty: Warzone mobilos változatán dolgozik, ezt azonban most maga a kiadó is megerősítette: fejlesztőket, művészeket, reklámszakembereket várnak egy olyan vadonatúj AAA-mobiljáték megalkotásához, amely a Warzone minden izgalmával és hatalmas léptékével rendelkezik.

Erről a Warzone-ról annál több egyelőre nem derül ki, hogy az alapoktól kezdve kifejezetten mobileszközökre épített alkotás lesz (tehát nem csak portolják az eredetit), és több éven át tervezik támogatni.

Az Activision háborús franchise-a már rendelkezik egy mobiljátékkal a Call of Duty: Mobile képében, és roppant sikeres is, de azt a Tencent alá tartozó TiMi Studio Group fejlesztette – ezzel szemben a mobilos Warzone már belső munka lenne. Azt egyelőre nem árulta el a kiadó, hogy mikor gondolja élesíteni a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...