Hivatalos: Colin Farrell Pingvinje is sorozatot kap

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, a Warner bőven lát még potenciált a Matt Reeves-féle Batman-mozi világában, hiszen a korábban már bejelentett sorozat mellé egy másik mellékágat is bejelentettek - a Pingvinnel a főszerepben.

A Warner megerősítette a korábbi pletykákat, Colin Farrell Pingvinje valóban kap egy saját minisorozatot az HBO Maxen. A mellékágról nem sokat tudunk, de az biztos, hogy a színész a produceri feladatokba is beszáll majd Matt Reeves, Dylan Clark és Lauren LeFranc oldalán - a showrunneri teendőket utóbbi látja majd el.

Közben az új Batman-mozi másik sorozatáról is érkeztek friss hírek, ezeket maga Matt Reeves szállította a minap a The Cyber Nerds YouTube-csatornának. Az úriember elmondása szerint a Gotham rendőrségére fókuszáló spin-off az elmúlt időszakban koncepcióváltáson ment át, és a horrorfilmekre és szellemkastélyos sztorikra hajazó anyag inkább az Arkhamra és annak lakóira fókuszál majd. Bár ezt Reeves nem erősítette meg, vélhetően az vezetett ide, hogy menet közben showrunnert váltott az adaptáció - most Joe Barton terelgeti az útját.

10.
10.
C0m1n65un
#9: Érdekes meglátás. Én eddig azt hittem, hogy a közösségi média térhódítása (mert én azért külön szoktam venni a kettőt) idézte ezt elő, de lehet, hogy neked van igazad.
9.
9.
Mortis
#8: Majdnem teljesen egyetértek, csak abban nem hogy a mèdia valaha is 'jobb' lett volna, a koncepció megszületése is bajos volt már a 19. legvègèn. Csak a közösségi média megjelenésèig egy hosszú, naiv korszakát èlte, amiben nem volt teljes mértékben ráèbredve az erejére. Na, azóta kb. egy disztopia felé hajtunk sebesen.
8.
8.
C0m1n65un
#5: Nem csak én vettem ezt észre. Elég sokan vagyunk, akik ezt észrevettük hidd el. Komplett tanulmányok vannak már arról, hogy a mai média, hogyan butitja el az embereket a saját érdekeik miatt.
Gondolj jobban bele, hogy milyen tévé műsorokat néztünk 15 éve (már ha vagy annyi idős), és miket tolnak le a torkunkon most. Ugyanez a helyzet a Mozival is. Egy Godzilla VS Kong tíz évvel ezelőtt meg egy röhejes trash film lett volna, most meg kasszasiker volt. Ugyanez a helyzet a Halálos iramban nem is tudom éppen hanyadik részével.
7.
7.
m0fya4
Ui.: Egy nagy fos az oldalatok. Szánalmas.
6.
6.
m0fya4
Ejj. Itt tartunk 22-ben, tényleg? Írtam egy oldal monológot, majd most látom, hogy 2 sort jelenített meg. Törölni sem lehet. Király. Úgyhogy ne foglalkozz vele.
5.
5.
m0fya4
#4: Azt a mindenségit. Felfordult az igény és észre sem vesszük? Oszt' ugyan mé' nem, mester? He? Hatalmas sztár vagy, hogy neked sikerült, csak neked.
2.
2.
csongor1996
#1: Te vagy a kisebbség.

Egyébként ez a leghülyébb érv, hogy máshogy néz ki, más az eredete...
1.
1.
Shao Kahn
Csak az a kérdés minek? Én megnéztem a Batmant és nem érdekel anyagilag mennyire sikeres , és milyen sokan nézték meg, akkor is nagyon gyenge film volt. Tehát minek vesződni Pingvinnel, akinek ráadásul sem a külseje nem hiteles, ráadásul az eredete is át van írva a filmben! Minek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...