Pingvin-sorozaton dolgozik az HBO Max

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety forrásai szerint a Warner Bros. nagyon izgatott a 2022 márciusára tolt The Batman kapcsán, aminek egyik főgonosza, a Colin Farrell alakította Pingvin külön sorozatot is kap majd az HBO Maxen.

A Variety több belsős forrása nyomán arról számolt be, hogy a Warner Bros.-nak komolyabb tervei vannak a vírushelyzet miatt legutóbb 2022 márciusára áttolt The Batman univerzumépítésével. A film ugyanis újabb, kifejezetten az HBO Maxre készülő mellékágat kap, amelynek középpontjában a Colin Farrell alakította Pingvin lesz.

A magazin úgy tudja, még nagyon korai fázisban tartanak a munkálatok, olyannyira, hogy hiába vehető készpénznek, hogy Farrell a sorozatban is magára ölti az ismert gengszter gúnyáját, valójában még hivatalosan semmilyen megállapodás nem köttetett a felek között. A forgatókönyvíró állítólag a Chuck, az Agents of S.H.I.E.L.D. és az Impulse sorozatokon is dolgozó Laura LeFranc lesz, míg a produceri teendőkből kiveszi a részét a The Batman rendezője, Matt Reeves és a készülő film jelenlegi producere, Dylan Clark is.

Nem ez az egyetlen spin-off széria, ami készül a The Batmanhez. Még 2020 júliusában mutatkozott be egy másik sorozat is, ami a Gotham Városi Rendőrkapitányságra, illetve Jim Gordonra fog koncentrálni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...