A Survarium fejlesztése is szünetel a háború miatt

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 11.
  • Hír
Link másolása
A GSC Game World után a szintén kijevi székhelyű Vostok Games is bejelentette, hogy a háború miatt kénytelen szüneteltetni a munkát. Most a munkatársak biztonsága a legfontosabb.

A Survariumot fejlesztő, kijevi székhelyű Vostok Games bejelentette, hogy szüneteltetik a munkát a háború miatt. A csapat egy része otthon próbálja átvészelni a történéseket, míg mások elmenekültek a fővárosból, hogy máshol keressenek menedéket.

"Ahogy arra számítani lehetett, érthető okokból szünetet kell tartanunk a munkában. Mindent megtettünk, és meg is fogunk tenni annak érdekében, hogy a csapat biztonságban legyen - már amennyit lehet tenni a jelenlegi helyzetben."

"A csapat egy része elmenekült Kijevből (Ukrajna nyugati részeire vagy más helyekre az országban), a többiek Kijevben vannak, és az otthonaikban maradnak. Egyelőre mindenki életben és biztonságban van. A terveink szerint rögtön visszatérünk a munkához, amint lehet, addig is otthonról próbáljuk ellátni a stúdió feladatait. Köszönjük a támogatást mindannyiótoknak!"

Jelenleg a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése is szünetel, miután a játékot készítő GSC Game World szintén kijevi.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...