Külön State of Playt kap a Hogwarts Legacy

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 15.
  • Teaser
Link másolása
A héten különkiadást kap a PlayStation State of Play online rendezvénye, a főszerepet pedig a Avalanche Software régóta várt játéka, a Hogwarts Legacy kapja. A csütörtöki eseményen egy közel negyedórás játékmenet-bemutatót kapunk.

A PlayStation Blogon jelentette be az Avalanche Software közösségi menedzsere, Chandler Wood, hogy a Harry Potter-rajongók által régóta várt Hogwarts Legacy lesz a State of Play csütörtöki különkiadásának fő attrakciója. Ez azt jelenti, hogy kapunk egy nagyjából negyedórás játékmenet-bemutatót, amit a PlayStation 5-változatból készítettek, a maradék néhány percben pedig a stúdió alkalmazottai mesélnek majd az 1800-as évek varázsvilágában játszódó kalandról. Az eseményt március 17-én tartják, magyar idő szerint este 10 órás kezdéssel.

A Hogwarts Legacy eredetileg 2021-ben jelent volna meg, sőt, egy ponton még a 2022-es megjelenés is ingatagnak tűnt, az újabb csúszásról szóló pletykákat azonban maga a Warner lőtte le, mondván, hogy idén mindenképp elkészül az Avalanche Software játéka. A legutóbbi pletykák szerint a végleges változat 2022. szeptember 6-án jelenhet meg.

A Hogwarts Legacy PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készül.

3.
3.
Macifasz
#2: Lehet, az elején benne volt, hogy tudsz akár férfi, akár női karaktert is kreálni.
2.
2.
Venator
Nagyon jo de lehet benne karaktert csinalni mert ezzel a karakterel nem igazán tudtam azonosulni. Tud errol valaki valamit?
1.
1.
crytek
Ej ,ez nagyon jó lesz! Remekül összerakták.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...