Májusban jelenik meg a Sniper Elite 5

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Rebellion bejelentette, hogy a tavaly év végén leleplezett ötödik Sniper Elite május végén jelenik meg. Karl Fairburne ezúttal Franciaországot próbálja megtisztítani a náciktól.

Tavaly mutatta be a Rebellion a Sniper Elite-sorozat ötödik epizódját, amiben ezúttal Franciaországban teljesítünk majd szolgálatot. Karl Fairburne a francia ellenállással összefogva próbálja megállítani a nácik Kraken-hadműveletét, ami ellehetetlenítheti a szövetségesek európai hadműveleteit.

Az új részben feljavított kooperatív funkciót kapunk, míg a kompetitív módban 16 játékos szállhat szembe egymással, amit akár háromfős csapatokra osztva is élvezhetünk. Az Invasion játékmódban pedig náci lövészként szállhatunk be mások kampányába, hogy keresztbe tegyünk nekik.

A Sniper Elite 5-re május 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, de az Xbox Game Pass felhozatalában is megtaláljuk majd.

2.
2.
Chdz
Egy új dolgot látni azért, fps nézet is van már. Az előzőekben nem volt, ha jól emlékszem. Szerintem ettől az 5-ik résztől engedjék el a szériát, úgy gondolom már kiégett..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...