Bemutatkozott a The Quarry

  • Írta: szlav
  • 2022. március 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Until Dawn és a The Dark Pictures-széria fejlesztőcsapata bemutatta a legújabb horrorjátékát. A The Quarry egy csapat táborozó tinédzserről szól, akik a vadászidény kezdetekor a puskacső rossz oldalán találják magukat.

Idén nyáron újabb hátborzongató horrorkalanddal vár bennünket a Supermassive Games. Az Until Dawn és a The Dark Pictures-széria csapata bemutatta a The Quarry című új játékát, amelyet az első előzetes szerint már idén júniusban kézbe vehetünk.

A The Quarry kilenc fiatal táborvezető utolsó éjszakáját követi a Hackett's Quarry nyáritáborában. A fiatal gyerkőcök és az igazi felnőttek már hazamentek, a nyár utolsó bulija azonban a vártnál sokkal sötétebb fordulatot vesz majd. A táborszezon végével beköszönt a vadászidény, amely a helyiek körében egyet jelent a mészárlással, de ha ez nem lenne elég, az őrült vadászokon kívül más gonosz is leselkedik a fák között.

A Supermassive alkotásának különlegessége, hogy a játékos szabadon átveheti az irányítást a kilenc főszereplő bármelyike felett, így csakis mi felelünk majd a sorsukért - bármelyik tinédzser a vadászat áldozatává vagy hősies főszereplővé válhat. A stúdió egyébként elég ütős szereplőgárdát csődített össze, hiszen olyan színészek is feltűnnek a játékban, mint David Arquette (Sikoly), Lin Shaye (Rémálom az Elm utcában), Ariel Winter (Modern család) vagy Justice Smith (Detektív Pikachu).

A The Quarry június 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

5.
5.
Kamukaze
#4: Miért ne tenné?! Ő mindig is másodrendü(1-2 kivétellel) popcorn-horrorok színésze volt. Én kifejezetten szeretem a munkásságát. És azért szerintem koránt sem adta annyira alá, mint pl Bruce Willis. Betegségektől függetlenül..
4.
4.
Anti4730
Ez a lance henriksen mindent elvallal ahogy latom:))
3.
3.
Viktor_The_Best
Na ez volt a nagy meglepete? Tok ugyanaz mint az Until Dawn csak iskolasokkal. Meg a fahaz is nagyon hasonlo. Legalabb raktak volna a fejlesztok mas kornyezetbe a jatekot, ne ez az erdos fahazas map lenne megint amit mar lattunk az elozo jatekukban. Ejj picit csalodtam.
2.
2.
crytek
Hozza a szokásos receptet.. mondjuk az alap évek óta adott így nem nehéz :)
1.
1.
hedzsooo
Johet, eddigi jatekaik bejottek! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...