The Quarry PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új horrorprojekt a Supermassive-tól.

Halloween alkalmából a The Quarry karakterei is jelmezbe bújnak

Az egy hétig ingyenesen letölthető DLC lehetővé teszi, hogy a méltán ismert horrorjáték karakterei retró kosztümökben küzdjenek a túlélésért. A 2K Games természetesen további meglepetéseket is tartogat a halloweeni időszakra.

Nem csak horrorjátékokat várhatunk a Supermassive Gamestől

A The Dark Pictures-antológia fejlesztőit már jó ideje a hátborzongató horrorjátékaikról ismerjük. Habár a stúdió nem tervez gyökeres változást, a jövőben másféle zsánerekben is kipróbálnák magukat.

Ingyenes próbaverziót kapott a The Quarry

Mostantól mindnyájan megtudhatjuk, hogy mi a nagy felhajtás a Hackett's Quarry környékén, ráadásul rugalmasabbá vált a többjátékos mód is.

A Nordisk Games felvásárolta az Until Dawn és a The Quarry fejlesztőcsapatát

A Nordisk Games tovább terjeszkedik, most a Supermassive fejlesztőcsapatát vásárolta fel, ezzel biztosítva a megfelelő stabilitást és fejlődéshez szükséges teret a stúdiónak.

The Quarry teszt

Újabb rémtörténettel állt elő a Supermassive csapata, melyben ezúttal a Hackett’s Quarry nyáritáborba látogathatunk el, ahol hét fiatal egy interaktív horrorfilmbe torkolló sétaszimulátorral ünnepli meg a nyaralás utolsó napját.

Eredetileg Google Stadia-exkluzív lett volna a The Quarry és a High on Life is

Sokáig Google Stadia-exkluzív játékként kezelték a High on Life és a The Quarry játékokat, végül mindkettő mögül kihátrált a gigavállalat.

A háború miatt csúszik a The Quarry online multiplayer módja

Habár a The Quarry már megjelent, a fejlesztők azt már előre bejelentették, hogy az online multiplayer módra még várnunk kell egy keveset. Most az is kiderült, hogy miért.

SGF 2022: Futottak még a Summer Game Fest műsorán

A Summer Game Fest eddigi legnagyobb bejelentéseit már elhoztuk nektek, de bőven akadtak még látnivalók. A teljesség kedvéért listába szedtük a show azon játékait, amelyekről eddig még nem esett szó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kezdetét veszi az E3 nélküli E3-időszak, azonban a bejelentésözön mellett is lesz mivel játszanunk. Lássuk a következő napok felhozatalát!

Áttekintő előzetesen a The Quarry

Az Until Dawn fejlesztőinek következő horrorjátéka fenyegetően közeledik felénk, a csapat épp ezért egy ötperces áttekintő előzetessel segít minket a felkészülésben.