The Quarry PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új horrorprojekt a Supermassive-tól.

The Quarry teszt

Újabb rémtörténettel állt elő a Supermassive csapata, melyben ezúttal a Hackett’s Quarry nyáritáborba látogathatunk el, ahol hét fiatal egy interaktív horrorfilmbe torkolló sétaszimulátorral ünnepli meg a nyaralás utolsó napját.

Eredetileg Google Stadia-exkluzív lett volna a The Quarry és a High on Life is

Sokáig Google Stadia-exkluzív játékként kezelték a High on Life és a The Quarry játékokat, végül mindkettő mögül kihátrált a gigavállalat.

A háború miatt csúszik a The Quarry online multiplayer módja

Habár a The Quarry már megjelent, a fejlesztők azt már előre bejelentették, hogy az online multiplayer módra még várnunk kell egy keveset. Most az is kiderült, hogy miért.

SGF 2022: Futottak még a Summer Game Fest műsorán

A Summer Game Fest eddigi legnagyobb bejelentéseit már elhoztuk nektek, de bőven akadtak még látnivalók. A teljesség kedvéért listába szedtük a show azon játékait, amelyekről eddig még nem esett szó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kezdetét veszi az E3 nélküli E3-időszak, azonban a bejelentésözön mellett is lesz mivel játszanunk. Lássuk a következő napok felhozatalát!

Áttekintő előzetesen a The Quarry

Az Until Dawn fejlesztőinek következő horrorjátéka fenyegetően közeledik felénk, a csapat épp ezért egy ötperces áttekintő előzetessel segít minket a felkészülésben.

Közel 70 játék készül a Take-Two égisze alatt

Legyen szó akár a Rockstar és a 2K legnagyobb dobásairól, vagy a Private Division partnereinek kisebb alkotásairól, megállás nélkül dübörög a Take-Two gépezete. 2025-ig közel 70 játékot dob piacra a jókora kiadó.

Mozizhatunk is a The Quarryban

Ki ne fáradt volna már bele, hogy egy videojátékban játszania kell? A The Quarry egy „játékmóddal” lehetőséget ad rá, hogy mozifilmként nézzük végig a horrorjáték eseményeit, akár úgy is, hogy egyáltalán nem szólunk bele semmibe.

The Quarry - fél óra a Supermassive új játékával

Az amerikai IGN jóvoltából belenézhetünk a Supermassive vadonatúj játékának, a The Quarrynak az első félórájába, amely egyben az Until Dawn szellemi örökösének kikiáltott anyag prológusa is.

Bemutatkozott a The Quarry

Az Until Dawn és a The Dark Pictures-széria fejlesztőcsapata bemutatta a legújabb horrorjátékát. A The Quarry egy csapat táborozó tinédzserről szól, akik a vadászidény kezdetekor a puskacső rossz oldalán találják magukat.