Fontos frissítéseket ígér a Godfall új update-je

  • Írta: gorien
  • 2022. március 18.
  • Letöltés
Link másolása
A Counterplay Games úgy véli, a Godfall következő, Exalted címre keresztelt update-je a megjelenés óta való támogatás betetőzése lesz, olyan újdonságokkal, amit a játékosok régóta kértek már.

A Counterplay Games és a Gearbox Software 2020 végén szállította le a Godfallt, amely a PlayStation 5 egyik nyitócíme volt. Az elmúlt másfél évben több frissítést és kiegészítőt is kapott, PlayStation 4-re is megjelent, a játék most pedig az Exalted update-re készülnek a fejlesztők, amely az ígéretek szerint fontos, a rajongók által régóta kért funkciókat is hozzáad az anyaghoz.

A valorplate-ek új lehetőségeket kapnak a fejlődésre: mindegyik négy fejleszthető sharddal lesz gazdagabb, amelyek új képességeket kapnak, a fejlődéssel pedig előbb Ascended, majd Exalted formát nyerhetnek. Ravenna és Soras jobban kiveszi a részét a történetből, és Macros is jobban fogja éreztetni a jelenlétét.

A fejlesztők újradolgoznak néhány főellenfelet és a harcrendszert is; például kapunk egy képességet, amivel gyorsan talpra állhatunk, és a kooperatív módban is megkapjuk a lehetőséget a társak feltámasztására. A multiplayer is kibővül, bizonyos módokban akár hatan is harcba indulhatunk, míg az eszköztár-menedzselést kedvelő játékosok egy új rendszernek örülhetnek .

Az Exalted frissítés április 7-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
GemForge
Így is szar és úgy is az lesz. Menthetetlen. Nem is értem, hogy miért pilírozzák!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...