Megmutatta idei roadmapjét a New World

  • Írta: gorien
  • 2022. március 20.
  • Letöltés
Link másolása
Az Amazon egy egyórás fejlesztői videóban vázolta fel, hogy milyen tervekkel készül az idei évre. A videóból megismerhetjük a márciusi frissítés újdonságait, de a nyár és az ősz várható tartalmairól is esik szó.

Az Amazon a februárt azzal töltötte, hogy kigyomlálja a lehető legtöbb hibát a New Worldből, de márciusban már készen áll arra, hogy újabb tartalmakkal bővítse az MMORPG-t. A fejlesztők egy egyórás videóban vették számba a hónapban érkező újdonságokat, és az év során várható tervekbe is engedtek némi bepillantást.

A tesztszerveren már elérhető update egyik fontos eleme a Tempest's Heart expedíció, amelyben a játékosok pontot tehetnek a New World fő cselekményszálának végére, amikor végleg leszámolnak Isabelával egy romlott dimenzióban. Emellett érkezik a sörétes puskához hasonlító Blunderbuss, három-három játékost egymásnak engedő arénák, illetve egy PvP-jutalomrendszer is.

A nyár folyamán egy kalóztematikájú frissítést várhatunk a Barnacles & Black Powder expedícióval, amelyre már a játékmód csoportkereső funkciójával találhatunk társakat. Ősszel pedig a Brimstone Sands sivatagos területének felfedezésére indulhatunk, míg a The Ennead expedíció bemutat egy vadonatúj frakciót, amit a Római Birodalom ihletett.

Azt egyelőre még nem tudjuk napra pontosan, hogy mikor hivatottak érkezni a tavaszi újdonságok, de az Amazon szerint márciussal még nem állnak le a friss tartalmakkal. Dolgoznak azon, hogy a fosztogatás jobban megérje a játékosoknak, illetve az is napirenden van, hogy a felhasználók bármelyik régióból csatlakozhassanak a barátaikhoz. A visszatérő és új játékosokat pedig egy dupla XP-t adó hétvége is várja majd. Nem kizárt, hogy még ezek is megérkeznek a tavasz folyamán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...