Egy időre kivették az építkezést a Fortnite-ból

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 21.
  • Letöltés
Link másolása
Érdekes mechanikai változtatással rajtolt el a Fortnite új évada, hiszen a készítők az első néhány napra letiltották a battle royale egyik legfontosabb játékelemét, az építkezés lehetőségét.

Gőzerővel dübörög tovább a Fortnite, a minap például elrajtolt a battle royale-játék harmadik fejezetének második évada. A Resistance természetesen hozza a szokásos extra tartalmakat (például egy Doctor Strange-skint is!), de a játékmeneten is eszközöl néhány érdekes változtatást.

A legfontosabb újdonság, hogy a készítők az első kilenc napra kivették a játékból az építkezés lehetőségét. Mivel ez a Fortnite egyik legfontosabb játékeleme (sőt egyesek szerint több hangsúlyt kap a fejlesztése, mint a gunplayé), érdekes lesz látni, hogyan borulnak fel a már jól megszokott meccsek. Az biztos, hogy a játékosok extra pajzsot kapnak majd kárpótlásként - a kompetitív mókát és a kreatív módot nem érintik ezek a változtatások.

A karakterek mozgása is változik: már alapértelmezetten is gyorsabban haladnak majd, ráadásként pedig gyorsabban is sprintelnek. Újdonság továbbá, hogy a vállunkkal betörve immár mozgás közben is kinyithatjuk az ajtókat, és most már fel is kapaszkodhatunk a magaslatokon egy-egy ugrást követően.

Az Epic Games egyébként szintén a minap jelentette be, hogy a március 20. és április 3. között szerzett Fortnite-bevételeit Ukrajna támogatására fordítja.

5.
5.
Zelgadis187
Talán játszanék is vele ha lenne ilyen mód hogy nincs benne építés.
4.
4.
Viktor_The_Best
3.
3.
Caleon
Nem kell azépítkezést túlmisztifikálni. Sokszor nyertem már nélküle. Sőt, most nehezebbnek érzem. De így is jó ez a játék.
1.
1.
Gerzson95
Nem is baj. Az egyik legundorítóbb dolog a játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...