A Sony megvette Jade Raymond stúdióját

  • Írta: gorien
  • 2022. március 22.
  • Biznisz
Link másolása
Jade Raymond egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy a Sony segítségével saját stúdiót nyit. A Haven fennállásának első évfordulóján ez a kapcsolat még szorosabbá vált, hiszen a Sony fel is vásárolta a csapatot.

Jade Raymond valódi játékipari veterán, aki az évek alatt megjárta már a Ubisoftot, az Electronic Artsot és a Google-t is, tavaly azonban saját stúdiót is alapított Montrealban. A Haven Entertainment Studios létrehozásában szerepet vállalt a Sony is, a tokióiak pedig úgy döntöttek, ennél is szorosabbra szeretnék fűzni a kapcsolatot.

A jelenleg hatvan alkalmazottal rendelkező Haven tehát mostantól a PlayStation-család tagja, amely Raymond szerint „olyan kreatív szabadságot és páratlan támogatást nyújt, aminek segítségével a legminőségibb játékokat készíthetjük el”. Az első alkotásuk, amely eddig is PlayStationre készült, egy online multiplayer anyag lesz, amely az ígéretek szerint maximálisan kiaknázza majd a PS5 képességeit, miközben a játékosok számára egy olyan új világot nyit meg, amelyben eddig nem látott módon kapcsolódhatnak egymáshoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...