Jade Raymond kilépett a Ubisofttól

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 20.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Toronto vezetője és az első Assassin's Creed producere, Jade Raymond tíz év után otthagyja a francia vállalatot és új lehetőségek után néz. A szemrevaló fejlesztőhölgy helyét a jövőben Alexandre Parizeau tölti be.

A Ubisoft sajnálattal jelentette be, hogy a veterán fejlesztőhölgy, Jade Raymond nem erősíti tovább a vállalatot. Raymond tíz évet húzott le a franciáknál, kezdve az első Assassin's Creeddel, legutóbb pedig a Splinter Cell: Blacklist felett bábáskodott. Ő volt az alapítója és vezetője a Ubisoft Torontónak, amely jelenleg a Rainbow Six: Siege munkálataiban működik közre.

Raymond egyike a játékipar kulcsfontosságú nőalakjainak, amit nem csupán dekoratív külsejének, sokkal inkább szakmai profizmusának köszönhet.

Búcsúüzenetében így ír: "Tíz, rendkívüli évet töltöttem a Ubisoftnál és büszke vagyok arra, hogy része voltam számos remek csapatnak az iparágban, akik igazán figyelemre méltó játékokat készítettek. Ez karrierem egyik legnehezebb döntése, a torontói csapat azonban immáron erős és a maga útját járja. Úgy hiszem, ez az ideális pillanat arra, hogy átadjam a stúdió vezetését Alexnek, hogy új lehetőségeket és más ambíciókat tűzzek ki magam elé."

Hogy Raymond kisasszony hol folytatja tovább karrierjét, az csak később derül ki. A torontói stúdiónál betöltött pozíciója Alexandre Parizeau ölébe hullt. A Ubisoft kanadai stúdióinak vezérigazgatója, Yannis Mallat egyúttal megköszönte Jade-nek a hosszú évek kitartó munkáját és sok sikert kíván neki a jövőben.

Ahogy mi is.

27.
27.
bodortamas1
25.
25.
gyerecske
#8: Nem is mondtam h volt "bro".
24.
24.
RangerFox
Úúúúristen, Jézus ereje!!! 39 éves? Ez egy 2008-as kép, ami a hírbe be van illesztve, 10 évet simán letagadhat magáról. De ha egy mostani képet megnézünk, akkor se feltételeznénk róla, hogy 39 éves... Nekem máig a kedvenc AC-m az első része, valamint a BlackList kedveltette meg velem a Splinter Cell sorozatot. SOk sikert kívánok neki a további munkáihoz!
23.
23.
szakallaskan
22.
22.
dzsiádzsó
Nehéz döntés :) ez jó... AC 1-2 óta semmi komolyat nem bíztak rá, volt egy kudarc Rainbow Six, amit 3x kezdtek újra, és egy ugyan jó játék, de mégsem népszerű vagy éppen sikeres SC: BalckList. Olyan nagyon nehéz dolga nem lehetett. Watch Dogs, amihez még köze volt meg messze amatúr munka benyomását kelti, nagyon gagyi újgenerációs játéknak, hát még minőséginek.
Toronto amennyire én emlékszem kisegítő munkákat végez, aki odakerül labdába már nem rug az UBI-nál, főleg, hogy Montreal.ból ment át, ami inkább felelős a komolyabb címekért és nem véletlenül kapta meg a kudarcsorozat után a Rainbow Sixet a Toronto-tól.
21.
21.
adamsfamily
Eddig a hírig nem is tudtam a létezéséről.
20.
20.
KeXxX
Ezen a "belső" képen tök jól néz ki a csaj. Van egy sejtésem, hogy melyik iparhoz fog szegeződni :D
19.
19.
Dreadlox
rájött h a konyhába a helye^^
17.
17.
drat576
#16: Hát, jól tartja magát, de az ide berakott kép szerintem már elég régi.
16.
16.
Fl0rian
39? Uuaahh tökéletes évjárat :D Amúgy egy tizest letagadhatna.
15.
15.
Drazhar
#1: Erre gondoltam egyből én is. Megunta a rókabőrt, és valami értelmes IP-n szeretne munkálkodni, szerintem érthető a részéről!
14.
14.
Moldren
Remélem átkerül a Naughty Doghoz.
13.
13.
drat576
Már nem azért, de 39 éves. Az anyátok lehetne ^^
11.
11.
kopic
Hozzám szívesen jöhet.
10.
10.
drat576
#9: Az AC1-et körülvevő hype-hoz nem ért fel a végső árú színvonala. Se a játékosoknál se a sajtónál nem kapott elég elismerést. A második résznél rögtön el is hesegették Raymond-ot.
9.
9.
SLi
Szerintem anno elég méltánytalanul állították félre az AC első része után, főleg annak fényében hogy eleinte jó ideig egyedül miatta volt érdeklődés a készülő játék iránt, függetlenül attól milyen jó lett a második rész.
8.
8.
drat576
#7: Igen, és ennek a nőnek semmi köze nem volt hozzá. keep it up, bro
7.
7.
gyerecske
Szerintem a Black Flag jól sikerült.
6.
6.
Fl0rian
Hmmm jó csaj
5.
5.
drat576
Hú de sok itt a bennfentes ^^
4.
4.
Lacek896
#1: Valami hasonló csúnyát akartam írni de megelőztél.
3.
3.
drat576
Szerintem az AC1 után nem hagyták eléggé szóhoz jutni. Nem biztos hogy a minőség miatt lépett le. Már az AC 2-nél is más vette át az irányítást.

"Ő volt az alapítója és vezetője a Ubisoft Toronto-nak"
- hát így rákeresve, nem történt náluk olyan sok minden.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ubisoft_Toronto
1.
1.
biohazard rex
Nem tetszett neki se a félévente megjelenő okádék amit assassin's creednek neveztek, jól tette, hogy lelépett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...