Hamarosan bemutatkozhat a Jedi: Fallen Order 2

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 23.
  • Pletyka
Link másolása
A Giant Bomb szerkesztője, Jeff Grubb szerint a májusi Star Wars Celebration rendezvényen jelenti majd be az Electronic Arts a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását. A megjelenésre pedig még idén sor kerülhet.

Az Electronic Arts ugyan idén nem tartja meg saját nagyszabású rendezvényét, az EA Play Live-ot, de így is bőven lesz majd lehetősége, hogy bemutassa a nagyközönségnek a játékait.

Az első ilyen állomás a május 26-án kezdődő Star Wars Celebration lesz, ahol nagy valószínűséggel végre leleplezik a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását, legalábbis a Giant Bomb szerkesztője, Jeff Grubb szerint a Star Wars-rajongók egyik legjobban várt eseménye tökéletes alkalom a bejelentésre. Ez az állítás egyébként egybecseng a korábbi pletykákkal, miszerint a kiadó valamikor tavasszal mutatja majd be a játékot.

Grubb a játék megjelenése kapcsán ismét megerősítette, hogy információi szerint az év végén vagy 2023 elején kerülhet boltokba a projekt, vagyis információi szerint ebben nem történt még változás.

12.
12.
DragonBleacPiece
#11: Ha nehézre rakom és soulslike játékként játszanám azt lehetetlen, mert egyszerűen a hitboxok és a harc mechanika túl esetlen, nem olyan mint pl egy sekiróban vagy bloodborneban, pocsék lett szerintem és nem a skilleden múlik 99%-ban hanem a fos mechanikán. Ha könnyűre rakom akkor fasza minden és jedi outcast feelingem is visszajön, nem kellett volna erőltetni a soulslike formulát ha gány módra tudták csak megcsinálni szerintem.
11.
11.
Macifasz
#9: Szintén. Nagyon jól be vannak lőve a nehézségi szintek. Én, aki nem szeretem a soulslike játékokat, mivel nem az én idegrendszeremnek való, itt teljesen jól elvoltam a közepes nehézségi szinten.
10.
10.
JohnSpartan
#7: Igen, a játèkmenet az egy az egyben DS! Ugyan úgy vannak campek ahol fejlődhetsz meg vissza töltheted az èleted.

Jelenleg az Elder Ringel játszok mèg amibe szerintem 200 + órát siman bele fogok tenni ès múltizok ha úgy vagyunk meg, így az biztos hogy kimarad egy ideig!

Nem szoktam leírni semmit ès biztos adok neki majd mèg 1 esèlyt, főleg ha 2. rèszt is kap!
7.
7.
dcba
#2: Valoban innen onnan osszeollozott a jatekmenet, mert vannak tomb raider elemek, vannak prince of persia elemek, de engem leginkabb egy lightosabb Star Wars Dark Souls-ra emelkezetett.

En anno alap PS4-en vittem vegig es annyira imadtam, hogy meg a helyenkent 10-15 fps sem tartott vissza, hogy vegigvigyem. A story egy nagy nudli azt alairom, de viszont pont emiatt szerettem nagyon, mert nem volt minden 3 percben cutscene, hanem igenis haygott a jatek jatszani es felfedezni.

Szerintem nem szabad leirni, mert jo volt ez. Nekem most itt a PS5 lemez, igy neki fogok majd valamikor ugrani ujbol 60 fpssel :)

Varjuk a folytatast, remelem nem cseszik el (mivel EA igy ez erosen a pakliban van).
6.
6.
crytek
A Game Pass Ultimate-em izomból várja
5.
5.
JohnSpartan
#4: Majd lehet teszek vele még egy próbát!
4.
4.
Darksiders84
#2: Szerintem rosszul teszed ha kihagynád ,de a te döntésed. Viszont eléggé jó kritikákat kapott a rajongóktól és az átlagos játékosoknak is meggyőző volt. Én nem vagyok film mániás se sorozat hívő ,de a játék az rendben volt teljesen számomra is.
3.
3.
xanatos0911
Ebben a rövid szövegben kétszer szerepel a “Jeff Grubb szerint” kifejezés, ami még nem is lenne akkora gáz, de az utolsó három sorban konkrétan kétszer van leírva az a kifejezés, hogy “információi szerint”.
2.
2.
JohnSpartan
Szeretem a SW játèkokat ès kevès olyan volt amit nem vittem vègig de, a Falled Order teljesen felejtős nekem! A játèkmenet ès a mechanika mèg elmegy ezzel a Tomb Raider copy-val de, a karakterek modellezèse ès mozgása nagyon ósdi. A tőrtènetet egyszer majd vègignèzem mert èrdekel mit hoztak össze, viszont a játèkot kihagyom mert szerintem nagyon fapados.
1.
1.
Darksiders84
Hoppá, jöhet nyugodtan várjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...