PC-re költözik a Monument Valley

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Monument Valley rendezője, Jennifer Estaris egy nemrég adott interjúban megerősítette, hogy nemcsak a sorozat harmadik részén dolgoznak, de ha minden jól megy, akkor még az év vége előtt PC-re is ellátogat a játékuk.

Az indie puzzle első része még 2014-ben jelent meg, először iOS-re és Androidra, majd 2015-ben Windows Phone-ra. Nem sokkal később, 2017-ben futott be a második rész, amihez egy ideje már készül a folytatás.

Ezt most a sorozat rendezője, Jennifer Estaris ismét megerősítette, ahogy azt is elárulta a MobileGamer.biz magazinnak, hogy ha minden jól megy, akkor az év vége előtt PC-re is ellátogat a játék. Túl sok részletet nem árult el ezen kívül, mindössze annyit tett hozzá a bejelentéshez, hogy a PC-s kitérő már most nagyon jól néz ki.

A Monument Valley-ben Ida hercegnőt alakítjuk, akinek egy optikai csalódásokból álló labirintusrendszeren kell keresztülvágnia magát, hogy bocsánatért esedezzen egy múltbéli hiba miatt. A folytatásban egy édesanya, Ro és gyermeke voltak a főszereplők.

1.
1.
dcba
Tok jo kis jatekok voltak (es itt most nem fenyezni akarom magam, mert biztos nem en vagyok a kulonleges) de kb nulla kihivast jelentett megcsinalni oket, es kb 2 ora alatt az ember a vegen volt es igazabol semmi oka nem volt ra az embernek, hogy ujra vegigjatsza. Jok meg igenyesek, de jobb lett volna ha valami tenyleges nehezseget is beletettek volna amin kene gondolkodni, mert szinte mindig minden adja magat azonnal, hogy mit kell csinalni. Azt hiszem talan a legvegen volt, hogy egy pillanatra el kellett gondolkodnom valamin.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...