Mobilos kitérőt kap a Rainbow Six: Siege is?

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 24.
  • Pletyka
Link másolása
Az iparági szóbeszédek szerint a Ubisoft áprilisban mutatja be a Rainbow Six: Siege mobilos változatát, amit a Tencent egyik stúdiójával karöltve készít a kiadó. Később az Assassin's Creed- és a The Division-sorozat is követheti ezen az úton.

Tom Henderson legújabb beszámolója szerint a Ubisoft megirigyelte a PUBG és a Call of Duty mobilos kitérőinek sikerét, így saját eSport-játékuk, a Rainbow Six: Siege is megkapja a maga hordozható kiadását. Henderson információi szerint április 6-án mutatkozik be a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege mobilos változata, amit a kínai Tencent alá tartozó WeGame csapatával közösen fejlesztenek.

A Siege mobilos kiadásának ötlete nem most merült fel a francia kiadóban, ugyanis már tavaly felröppentek az első pletykák, amikor a Ubisoft Halifax kiküldött egy kérdőívet, méghozzá főleg mobilos játékosoknak. Ebben arra voltak kíváncsiak, mennyire ismerik a Rainbow Six: Siege-et. Emellett tegnap a Tencent megtartotta negyedik negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol egy "Projects with Ubisoft" résszel utaltak a jövőbeli együttműködésre. A tervek szerint ebből a közös munkából 2023-ra készülhet el az első játék, ami valószínűleg a Siege mobilváltozata lesz.

Az együttműködés később ki fog terjedni a Ubisoft további franchise-aira is, mint például az Assassin's Creed-sorozatra és a The Divisionre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...