Ismét megmutatkozott a Skyblivion

  • Írta: gorien
  • 2022. március 25.
  • Videó
Link másolása
Tovább folytatódik a Skyblivion-csapat lassan évtizedes küzdelme, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrimon belül újra megalkossák az előző epizódot, az Obliviont. A modderek ismét megmutatták, hol áll jelenleg a projekt.

Kezdetben csak egy ember, azóta meg már egy teljes csapatnyi modder dolgozik azon 2012 óta, hogy a The Elder Scrolls IV: Obliviont újra megteremtse a Skyrimon belül, a legfontosabb rendszerek és játékelemek megtartásával, de itt-ott azért felújítva, modernizálva vagy kicsinosítva. A TESRenewal tavaly kezdte fejlesztői naplókkal tájékoztatni a játékosokat, és tegnap, több hónapnyi hallgatás után újra jelentkezett.

A negyedórás videóban bepillantást kapunk az Oblivion hét goblintörzsének új kinézetébe, legendás fegyverekbe, de még Leyawiinben és Brumába is. A modderek azt is elárulják, hogy a munkálatok legnehezebb része a 3D-s tárgyak megalkotása: nem egyszerű 3D-s művészt találni, aki egy évtizedet szánna egy ilyen rajongói projektre, ráadásul nem mindegy, mihez kell ember – egy kardot és egy fát elkészíteni teljesen más jellegű kihívást jelent.

5.
5.
crytek
#3: Ha lenne ilyen tervük akkor már rég jogi utra vitték volna ezt lásd capcom aki tűzzel vassal írt mindent amit ők majd pénzért kiadhatnak
3.
3.
zoli12i
Mondjuk a Bethesda igazán neki feküdhetne egy remakenek. Úgy sem csinálnak semmit mióta a micro felvásárolta őket…
2.
2.
Chase
Twitchen szokták streamelni rendszeresen a folyamatot, akit érdekel: "Rebelzize" néven fut, akit én nézni szoktam.
1.
1.
Hab
Hát ez egy nagyon jó videó lett és kifejezetten szórakoztató. Remélem pár év múlva talán el is készül!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...