Dying Light 2 - infók az első sztorikiegészítőről

  • Írta: szlav
  • 2022. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
A Techland már a Dying Light 2: Stay Human megjelenése előtt kijelentette, hogy legalább öt évig támogatják majd újabb tartalmakkal a legújabb zombis játékukat. Vajon mit tartogat a nyáron érkező első sztori-DLC?

Habár a fejlesztés nem volt teljesen zökkenőmentes, és a technikai hibákat sem úsztuk meg, a Dying Light 2: Stay Human mégis remek rajtot vett, és ugyan a Techland marketingeseitől még nemigen hallottuk a live service kifejezést, a stúdió máris gőzerővel készíti a nyílt világú zombis akciójáték újabb és újabb tartalmait. Eddig ugyan csak kisebb kozmetikai felszereléscsomagokat és néhány parkour-kihívást kaptak a játékosok, a lényeg azonban még hátra van - ha a fejlesztőbrigád sikeresen tartja magát az év elején közzétett roadmaphez, akkor már júniusban megérkezhet az első sztorikiegészítő.

És hogy mit tartalmaz majd ez a csomag? Nos, a játék tervezője Tymon Smektała annyit már a Game Informer interjújában elhintett, hogy a történetszál nem az alapjáték sztoriját követi - helyette azzal párhuzamosan fut majd. Az úriember elárulta, hogy olyan DLC-ket is terveznek, amelyek Aiden Caldwell történetét folytatják majd a fő kampány eseményei után, az első komolyabb kiegészítő azonban nem ilyen lesz. Smektała hozzátette, hogy rengeteg spekulációt látott már az interneten, de egyelőre senki nem találta el, hogy mit tartalmaz majd a hatalmas meglepetésnek szánt csomag.

A Dying Light 2 megjelenés utáni támogatása tehát remekül fest, ráadásul nem csak az ehhez hasonló nagyobb tartalmi frissítéseknek örülhetnek majd a rajongók. A Techland folyamatos figyelemmel kíséri a játékosok visszajelzéseit, így többek közt úton van már a New Game+, a fotómód és egy-két újabb nehézségi szint is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...