Újabb fejlesztőcéget vett a Netflix

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 26.
  • Biznisz
Link másolása
Fél éven belül már a harmadik fejlesztőcsapatot kebelezi be a Netflix. Ezúttal az amerikai Boss Fight Entertainment stúdiójára csapott le a játékiparral kacérkodó streamingszolgáltató.

Fél évben belül már a harmadik stúdióvásárlását jelenti be a Netflix, ezúttal a Boss Fight Entertainment csatlakozott a szolgáltatóhoz meg nem nevezett összegért cserébe. A 2013-ban alapított amerikai csapat legismertebb játéka a free-to-play mobilos cím, a Dungeon Boss, és három irodával rendelkezik Allenben, Austinban és Seattle-ben - az ígéretek szerint ezek továbbra is függetlenül működhetnek majd.

A Boss Fight láthatóan bizakodó az üzlet miatt: "A Boss Fight küldetése mindig az volt, hogy egyszerű, gyönyörű és szórakoztató játékélményeket hozzunk a játékosainknak, bárhol akarjanak játszani. A Netflix elköteleződése az előfizetők számára ajánlott reklámmentes játékok mellett lehetővé teszi a hozzánk hasonló fejlesztőknek, hogy a magával ragadó játékmenetre fókuszálhassunk, és ne kelljen aggódnunk a monetizáció miatt" - áll a közleményükben.

A Netflix - amely egyre több műfajban kínál játékokat az alkalmazásán keresztül - először az Oxenfree-t fejlesztő Night School Studiót, majd a szintén mobilos Next Games csapatát vásárolta meg.

1.
1.
crytek
Akkor ezentúl minden játékukban lesz Boss Fight :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...