Több Call of Duty-játék is remastert kaphat

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 27.
  • Pletyka
Link másolása
Egy friss pletyka szerint a jövőben több klasszikus Call of Duty-játék is visszatérhet. Az Activision azt tervezi, hogy a már nem évente érkező új részek között remasterekkel töltené ki az űrt.

Az év elején számoltunk be róla, hogy miután a Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot, valószínűleg változások várhatóak a Call of Duty-sorozat háza táján is. A Bloomberg értesülései szerint benne van a pakliban, hogy az Infinity Ward fejlesztésében készülő Call of Duty: Modern Warfare 2 lesz az utolsó olyan rész, ami még az évenkénti megjelenési ciklust követi, utána viszont két évente érkezhetnek az új teljesértékű Call of Duty-játékok.

Egy friss szóbeszéd szerint az Activision épp azt tervezi, hogy a két új rész közötti időszakot is kitöltse valahogy. Erre lehet megoldás, ha több klasszikus epizódot is felújítanának: a Twitteren olvasható pletyka szerint a Call of Duty első két része, a Call of Duty: World at War és a Call of Duty 4: Modern Warfare újrahangszerelt kiadásaira lehet majd számítani. Utóbbi ugyan már kapott egy újrázását, de a szivárogtató úgy tudja, ezúttal egy Nintendo Switchre szánt verzióról lesz majd szó.

8.
8.
crytek
#7: A ms meg azt szereti ha minél több az előfizetője. És mint látjuk a pén nem számít
De mondom 2023ban meglátod majd.. Csak lenne már itt
7.
7.
Zelgadis187
#6: A Halo miatt vettem egy Series S konzolt. Benne volt a game pass-ben így nyilván nem vettem meg ami mázli is volt mert nem jött be a játék. Egy cod sose fog oda kerülni mert az egyik legtöbb pénzt termelő játék. Sok ember szeret egy bizonyos platformon játszani és egy game pass miatt azok az emberek nem fognak váltani.
6.
6.
crytek
#5: Hosszabb távon az előfizetők többet költenek. Nem mellesleg ez HA ez van. Ha a saját csúcs cuccait belerakja majd pont a "másét" nem fogja.
De majd visszatérünk erre 2023ban amikor tele lesz a game pass mindenféle cod résszel.. (diablot is nagyon várom már)
5.
5.
Ps fanboy
#4: Ha te Ms lennél inkább adnád pár euróért gamepass-ba, mint 70-ért milliós darabszám? Mert én nem mondanék le a 70 eurókról sem.
4.
4.
crytek
#3: Aha ahogy a bethesda összes sem igaz? Majd meglátod.
Pont ezzel fog tarolni a ms vagy előfizető leszel vagy veszde továbbra is 70+ euro/game a játékokat psre. Már ameddig lesznek rajta :)
3.
3.
Zelgadis187
#1: Cod soha nem lesz benne abban biztos lehetsz.
2.
2.
Gerzson95
". A Twitteren olvasható pletyka szerint a Call of Duty első két része, a Call of Duty: World at War és a Call of Duty 4: Modern Warfare újrahangszerelt kiadásaira lehet majd számítani."
Ez szép és jó, csak a Cod 4 már kapott remastert vagy a remastered verziót akarják remasterelni? Mert azért az már kicsit beteg...
1.
1.
crytek
Nagyon kotta. A game pass mindent elbír :)

Cod 2-ből jöhetne egy végre az jó rész volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...