SGF 2022: Idén újra visszatér a Day of the Devs

  • Írta: szlav
  • 2022. március 31.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén nyáron sem fogunk unatkozni, hiszen már most egyre sűrűbbnek tűnik az E3-as időszak. A minap a Double Fine is bejelentette, hogy idén is a Summer Game Fest keretein belül rendezik meg a Day of the Devs műsorát.

Rengeteg érdekes játékot mutatott a tavalyi Day of the Devs, és szerencsére idén sem marad el a kisebb, független címekre fókuszáló rendezvény. A Double Fine tegnap este bejelentette, hogy az iam8bit csapatával karöltve idén is megrendezik a tizedik évfordulót ünneplő műsort.

A showműsor ezúttal is a Summer Game Fest lobogóját lengeti majd - Geoff Keighley egész nyáron át dübörgő játékfesztiválja idén is számos virtuális rendezvénnyel várja majd a játékvilág érdeklődőit, ezzel kitöltve az űrt az E3-as konferenciák és a hibrid eseményként visszatérő Gamescom mellett. Egyelőre természetesen még nem tudhatjuk, hogy miféle címeket vonultat majd fel a Day of the Devs, illetve a pontos dátum sem került publikálásra, de az elszánt indie fejlesztők már pályázhatnak, hogy esélyt nyerjenek arra, hogy egy óriási közönség előtt mutathassák be a készülő alkotásaikat.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...