Kiadós előzetest kapott a Nintendo Switch Sports

  • Írta: szlav
  • 2022. március 31.
  • Videó
Link másolása
Már csak egy hónapot kell várnunk a Wii Sports örökösére. A Nintendo Switch Sports alaposan megmozgatja majd a játékosokat, ráadásul a változatos sportágaknak köszönhetően a család összes tagja megtalálhatja a kedvencét.

A februári nagy Nintendo Directen mutatkozott be a Nintendo Switch Sports, a jó hír pedig az, hogy nincs is messze a megjelenés. Az április végén érkező játékcsomag hat különböző sportággal (foci, röplabda, tenisz, tollaslabda, bowling és vívás) várja majd azokat, akik szeretnék megmozgatni magukat a tévéképernyő előtt is. Lássuk hát a legújabb előzetest, amely alaposan bemutatja, hogy miféle kihívásokra számíthatunk!

A Nintendo természetesen ezúttal is gondolt az egész családra. A Switch Sports összes sportágát játszhatjuk egyszerre akár négyen is, hála a helyi kooperatív módoknak, de ha úgy tartja kedvünk, kereshetünk online ellenfeleket is, így megmászva a ranglétrát. Bárhogy is döntsünk azonban, egy biztos: minden meccs után pontokat szerezhetünk, melyeket aztán beválthatunk újabb kosztümökre és kozmetikai extrákra.

További jó hír, hogy a játékcsomag nem áll meg a kezdetben érkező hat sportágnál. Abban már biztosak lehetünk, hogy az idén ősszel érkező ingyenes frissítéssel megérkezik a hetedik sportág, a golf is, de ha hihetünk a pletykáknak, akkor nincs kizárva, hogy később a kosárlabda és a kidobós is csatlakozik majd a felhozatalhoz.

A Nintendo Switch Sports április 29-én érkezik kizárólag Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...