Ilyen sportággal bővülhet a Nintendo Switch Sports

  • Írta: szlav
  • 2022. március 3.
  • Pletyka
Link másolása
Április végén hat különböző sportággal rajtol el a Wii Sports trónörököse, a Nintendo Switch Sports. Ez azonban nem minden: úgy tűnik, a megjelenést követően további két labdajátéknak örülhetnek majd a nappali sportolói.

Néhány héttel ezelőtt egy jókora Nintendo Directet vetített le a japán konzolgyártó, és itt mutatkozott be a Nintendo Switch Sports is. A közösségkedvenc Wii Sports utódjában ezúttal teniszezhetünk, bowlingozhatunk, vívhatunk, focizhatunk, tollasozhatunk és röplabdázhatunk majd, a fejlesztők azonban azt is elárulták, hogy később további sportágakkal bővül majd a játék: az első ilyen bővítmény a golf szerelmeseinek kedvez majd.

Úgy tűnik azonban, hogy ez csupán a kezdet, egy élesszemű adatbányász ugyanis talált néhány érdekes dolgot a játék fájljai közt, miután hozzáférést nyert azokhoz az elmúlt hetekben futó bétatesztek során. Az így felásott kódok arra utalnak, hogy a Nintendo-csapat már javában készül arra, hogy a kosárlabdát és a kidobóst is behozza a játékba, mint játszható sportágakat. Persze előfordulhat, hogy ezek a kódsorok csupán maradványok egy eredetileg tervezett, de végül elvetett játékmódokból, mivel azonban a Nintendo korábban már kijelentette, hogy a megjelenés után is bővítik a játékukat további sportágakkal, ez az utóbbi elmélet igen valószínűtlennek tűnik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...