Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

  • Írta: szlav
  • 2022. február 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.

Több mint 40 perces adással jelentkezett tegnap éjjel a Nintendo, izgalmas bejelentésekből pedig nem volt hiány. Olyan címek láttak napvilágot, mint a Fire Emblem Warriors: Three Hopes, a Mario Strikers: Battle League, a Nintendo Switch Sports vagy a Xenoblade Chronicles 3 - ez pedig csak a jéghegy csúcsa. Íme, az összes látnivaló:

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Visszatér a Fire Emblem Warriors! A Koei Tecmo Warriors-játékaihoz csatlakozó új cím a Fire Emblem: Three Houses világát szélesíti majd. A megjelenés június 24-én várható.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Új szinkronhangokkal, pályakészítővel és számos új játékmóddal tér vissza az Advance Wars 1 és 2. A felújított és alaposan kibővített csomag április 8-án jelenik meg.

No Man's Sky

Hamarosan a Switch-tulajok is felfedezhetik a No Man's Sky végtelen univerzumát. A Hello Games játéka idén nyáron kapja meg a hibridkonzolra szabott portját.

Mario Strikers: Battle League

Mario és barátai újra a futballpályára lépnek! A Nintendo bejelentette a Mario Strikers: Battle League érkezését. Power-upok, testreszabható karakterek, nyolcfős multiplayer és online klubok - mi más kellhetne még? A megjelenés június 10-én várható.

Splatoon 3

Vadiúj gameplay-előzetessel jelentkezett a Splatoon 3. Ezúttal a játék kooperatív módja, a Salmon Run került a reflektorfénybe, és habár pontos megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk, annyit megtudhattunk, hogy a játék valamikor idén nyáron érkezik meg.

Front Mission 1st és Front Mission 2 Remake

Felújított kiadásban tér vissza az első két Front Mission-játék. A Wanzer néven futó mechákkal operáló taktikai játék első része már idén nyáron megkapja a saját remake-jét, amelyet később követ a második felvonás újrázása.

 

Disney Speedstorm

Az Asphalt-sorozat alkotói ezúttal a Disney és a Pixar hőseit állítják a rajtvonalhoz. A folyamatos frissítéseket és cross-play támogatást ígérő játék ráadásul mindenki számára ingyenes lesz. A megjelenés valamikor idén nyáron várható.

Star Wars: The Force Unleashed

Némileg felújítva, opcionális motion control-támogatással érkezik Nintendo Switchre a Star Wars: The Force Unleashed Wii-változata. Megjelenés április 20-án.

Assassin's Creed: The Ezio Collection

Hamarosan Switchen is hozzáférhetünk Ezio Auditore trilógiájához. Az Assassin's Creed II-t, a Brotherhoodot és a Revelationst, a három játék DLC-it, plusz számos extrát tartalmazó csomag február 17-én érkezik a Nintendo konzoljára.

SD Gundam Battle Alliance

A Bandai Namco idén számos platformra elhozza az SD Gundam Battle Alliance-t, köztük Nintendo Switchre is. A mechás akció-RPG nem kapott pontos dátumot, de az ígéretek szerint még idén megjelenik.

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition

Felújított kiadásban tér vissza a Square klasszikus szerepjátéka. A két párhuzamos világban játszódó Chrono Cross mellett még a Radical Dreamers című szöveges kalandjátékot is megkapjuk a csomagban. Megjelenés április 7-én.

Kirby and the Forgotten Land

A rózsaszín gombóc hatalmasra nyitja a száját a Kirby and the Forgotten Lands legújabb trailerében. Az imádnivaló 3D-s platformer bemutatta az úgynevezett Mouthful Mode-ot, amit jobb, ha a saját szemetekkel láttok. A Switch-exkluzív március 25-én jelenik meg.

MLB The Show 22

Idén először Nintendo Switchre is ellátogat az MLB The Show. A baseballjáték még a cross-playt és cross-progressiont is támogatja! Április 5-én már lendíthetjük is a Joy-Conokat.

Kingdom Hearts Integrum Masterpiece for Cloud

A Kingdom Hearts legelső részétől a Kingdom Hearts III-ig, az összes epizód megérkezik Nintendo Switchre, hála a felhős technológiának. A csomagra nem is kell sokat várnunk, hiszen az a mai napon élesedik az eShopban.

Klonoa Phantasy Reverie Series

Nemsokára Nintendo Switchre is megérkezik a Klonoa-sorozat. Az oldalnézetes platformerszéria első két részét tartalmazó csomag július 8-án élesedik.

Portal: Companion Collection

A Valve fantasztikus puzzle-játéka és annak folytatása idén Nintendo Switchre is megjelenik. A Companion Collection tartalmazza mindkét Portal-játékot, ráadásul a Portal 2-ben a kétfős módról sem maradunk le, hála a split-screen vagy online multiplayer funkcióknak.

Live A Live

Micsoda meglepetés! A Square 1994-es szerepjátéka annak idején kizárólag Japánban jelent meg, idén nyáron azonban mi is átélhetjük a korokon átívelő történetet. A Live A Live július 22-én érkezik Nintendo Switchre.

Nintendo Switch Sports

Bemutatkozott a Wii Sports trónörököse. A Nintendo Switch Sports olyan jól ismert sportágakkal érkezik, mint a tenisz, a bowling vagy a vívás, de ezúttal pályára léphetnek a futball, tollaslabda és röplabda kedvelői is. Sőt, egy későbbi frissítéssel golfozhatunk is - mindezt akár helyi vagy online multiplayerben. A megjelenés április 29-én várható.

Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival

Nintendo Switchre is megérkezik a legújabb Taiko no Tatsujin-játék. Dobokat elő, hiszen a 76 zeneszám közt még az Undertale Megalovaniáját is megtaláljuk! A megjelenés valamikor az idei év folyamán várható.

Triangle Strategy

Máris kipróbálhatjuk a Square Enix taktikai szerepjátékát. Az eShopban élesedett a játék demója, amely a történet első három fejezetét tárja elénk, ráadásul a mentésünket továbbvihetjük majd a teljes játékba.

Cuphead: The Delicious Last Course

Ms. Chalice június 30-án Nintendo Switchre is ellátogat a Cuphead nagysikerű (és nem mellesleg piszkosul nehéz) DLC-jében.

Metroid Dread

A Metroid Dread ingyenes frissítésében elérhetővé vált a Dread Mode, ahol egyetlen rossz mozdulat is gyors halálhoz vezet. Ha azonban inkább könnyítenétek a trükkös akció-platformeren, akkor a Rookie Mode lehet a jó választás. Ez pedig nem minden: az áprilisban érkező következő frissítés egy Boss Rush móddal bővíti majd a játékot.

EarthBound és EarthBound: Beginnings

Csatlakozik a Nintendo Switch Online könyvtárához az EarthBound és az EarthBound: Beginnings. A klasszikus szerepjátékokat máris elérhetik az előfizetők.

Mario Kart 8 Deluxe

A Nintendo Switch egyik legsikeresebb játéka hamarosan egy rakás új tartalommal bővül. A 24,99 dolláros Booster Course Pass vásárlói összesen 48 új versenypályát kapnak a jövő év végéig. A hat hullámban érkező csomagok számos klasszikus helyszín remasterelt változatát felelevenítik majd, az első ilyen csomagot pedig már március 18-án kézhez kapjuk.

Xenoblade Chronicles 3

Hatalmas bejelentés zárta a Nintendo Direct adását: bemutatkozott a Xenoblade Chronicles 3. A Monolith Soft akció-szerepjátéka egyesíti a első két epizód jövőjét, a megjelenésre pedig szerencsére nem kell túl sokat várnunk: a premier idén szeptemberben várható.

Futottak még:

Ez volt tehát a Nintendo Direct legújabb adása, de a műsor során egy-egy pillanat erejéig feltűnt néhány egyéb Switchre tartó játék. A teljesség kedvéért egy apró listába szedtük ezeket, alul pedig megtaláljátok a teljes műsort, ha egészben szeretnétek visszanézni azt.

  • Zombie Army 4: Dead War (április 26.)
  • GatsuFumaDen: Undying Moon (már elérhető)
  • Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles (június 10.)
  • LEGO Brawls (2022 június)
  • Two Point Campus (május 17.)


6.
6.
habo
Klonoa gyerekkorom játéka volt,csak ajánlani tudom aki szereti a platform gameket;)
3.
3.
azureknight0715
Most akcióban is van 15 k meg is vettem. Utoljára azthiszem a mario kart 1-2-vel toltam. :D
2.
2.
delphijos
#1: Rengetegen új rész miatt sírnak, de szerintem ebben amúgy benne van minden, új pályák, ennyi és ennyiért talán még jobb is.
1.
1.
Gerzson95
48 pályáért 25 dollár nem is rossz deal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...