The Division 2 - úton a kilencedik szezon

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 1.
  • Letöltés
Link másolása
Életjelet adott a Ubisoft a The Division második részének régóta várt következő szezonjáról. A negyedik év első felvonása, ami a sorban egyébként a kilencedik szezon lesz, jó pár érdekességet tartogat majd.

A The Division 2 hivatalos Twitter-oldalán keresztül üzent a rajongóknak a Ubisoft. A kiadott közleményben a francia csapat elárulta, hogy hamarosan elrajtol majd a negyedik év első szezonja, ami ígéreteik szerint jó pár meglepetéssel szolgál. Hogy pontosan milyen újdonságokat kapnak a játékosok, az egyelőre nem tisztázott.

Ami viszont biztos, hogy a régóta várt konkrétumokat hamarosan bejelentik, illetve az is biztossá vált, hogy a specializációk kapcsán már belengetett újdonságok nem most, hanem egy későbbi szezonban lesznek elérhetőek.

Végezetül pedig jó hír, hogy a PC-s tábor számára ismét elérhetővé vált a The Division 2 tesztszervere, ahol a jövendőbeli újdonságokat próbálhatjuk ki a hivatalos megjelenés előtt.

8.
8.
Fooxfire
#7: Köszi az infót !!!
7.
7.
shooter1234
#2: Az új contenteket csak a warlords of new York tulajok kapják meg, szóval ajánlott a beszerzése. És az az új maprészt kb 8-12 óra végigjátszani, attól függ, mennyire rohansz. Szerintem 3 ezerért megérős
3.
3.
DarkCrash
#2: Na ez jó kérdés pedig nyomom mai napig. Én a New Yorkos DLC-t vettem meg hozzá, de nem érzem azt hogy ki lennék zárva valamiből is.
2.
2.
Fooxfire
Ha most akarok bele kezdeni a játékba, elég az alap játék nekem, +majd a mostani év season pass ? Vagy meg kell vegyem a year 2 boundlet is, hogy ne legyek kizárva a kontentből ? Annó konzolon játszottam vele, de most PC-n nem sok érte az a 3 ezer, gondoltam újra neki vágok.. Ha van itt valaki mester IQ, és tud válaszolni megköszönöm !!!
1.
1.
DarkCrash
Inkább hegesszék a 3. részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...