Újra elérhető az első Angry Birds

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eredeti Angry Birds-játékot néhány évvel ezelőtt levették az alkalmazásboltokból, a minap azonban újra elérhetővé vált. A Rovio teljes tartalommal és új engine-nel készült a visszatérésre.

Az Angry Birds tíz évvel ezelőtt felrobbantotta a mobilos játékpiacot, és a Roviót is a csillagokba emelte, azonban 2019-ben levették az alkalmazásboltokból. A finn fejlesztőcég szerint a rajongók azóta nyaggatták, hogy valamilyen formában hozza vissza a játékot, úgyhogy eleget tett ennek: Rovio Classics: Angry Birds címmel újra kapható a jól ismert cím, ezúttal mindössze egyetlen dollárért.

Az újrázásról két dolgot mindenképpen érdemes tudni. Egyrészt a visszatérés már nem a Rovio saját motorjára, hanem a Unityre épít, a fejlesztők szerint azért, mert így sokkal jobban fut az újabb eszközökön. Másrészt a Rovio Classics: Angry Birds hiánytalan tartalommal érkezett, vagyis tartalmazza a korábban külön megvásárolható Mighty Eagle power-upot, és így a 100 százalékos Eagle Score-ra is hajthatnak a játékosok.

A Rovio Classics: Angry Birds iOS-en és Androidon érhető el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...