Májusban érkezik a Citizen Sleeper

  • Írta: szlav
  • 2022. április 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy öntudatra ébredt kiborg, egy messzi űrállomás és egy galaxis, ahol a nagyvállalatok írják a törvényeket. Dátumot és egy rövid kedvcsinálót kapott a Citizen Sleeper.

Néhány héttel ezelőtt az ID@Xbox eseményén már láthattuk egy villanás erejéig a Citizen Sleepert, most azonban egy teljes előzetessel is előrukkolt a Jump Over the Age csapata. A kedvcsináló a játék premierdátumát hivatott felfedni, így megtudhattuk, hogy május 22-én érkezik meg a PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre fejlesztett alkotás. További jó hír, hogy a játék már az első napon csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is.

A Citizen Sleeper futurisztikus cyberpunk világában a pénz az úr, a szabadságukat kereső törvényenkívüliek pedig még a legsötétebb űrállomásokon sem lelhetnek békére. Egy ilyen állomáson ébred öntudatra az addig rabként szolgáló kiborg főhősünk is, aki előtt temérdek lehetőség áll a szabadság felé vezető úton. Az apró indie stúdió játéka az ígéretek szerint óriási kötetlenséggel kelti életre az asztali szerepjátékok elemeit, kezdve a kockadobástól egészen a szerteágazó történetig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...