Egy hónap múlva érkezik a Trek to Yomi

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Trek to Yomi is megkapta a napra pontos megjelenési dátumát, ez alapján pedig kereken egy hónap múlva számíthatunk az oldalnézetes szamurájmese premierjére. Bónuszként egy negyedórás gameplay videót is tudunk mutatni!

A Devolver Digital és a Flying Wild Hog közös projektje állandó szereplője volt a videojátékos streameknek újabban, ami nem véletlen, hiszen már a kanyarban van a játék megjelenése: a mai bejelentés szerint a Trek to Yomi május 5-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, továbbá a Game Pass kínálatában is elérhető lesz.

Bónuszként egy több mint negyedórás gameplay videóval is szolgálhatunk a játékból - ezt fent láthatjátok. A Trek to Yomi egy szamurájfilmesre vett oldalnézetes akció-kaland, amelyben Hirokit irányíthatjuk majd: hősünk esküt tett a haldokló mesterének, hogy bármi áron megvédi a faluját és a szeretteit, ez pedig nem bizonyul majd egyszerű feladatnak. A harcrendszerből ízelítőt adó előzetest itt találjátok.

2.
2.
honest guy
Lehet, hogy ez a szegény pc-s Ghost of Tsushimája, de én akkor is nagyon várom! :D
1.
1.
Őrnagy
Ez mennyire király! Én úgyis mindig eltévedek az openworld játékokban. Habár pl az Ori is oldalnézetes, mégis el lehet benne bolyongani erre-arra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...