Trek to Yomi PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Trek to Yomi a klasszikus szamurájfilmek hangulatát idézi.

Trek to Yomi teszt

A Leonard Menchiari és a Flying Wild Hog szakijai egy különleges hőseposzra hívnak meg minket, mely során Hiroki életének sorsfordító eseményét úgy élhetjük át, mintha egy Kuroszava-film fölött vettük volna át az irányítást.

Launch traileren a Trek to Yomi

A szamurájfilmekből nagy kanállal merítő Trek to Yomi holnapután megjelenik, a Devolver Digital és a Flying Wild Hog ennek örömére élesítette is a játék utolsó előzetesét.

Íme, a májusi Game Pass-játékok első hulláma

Május első fele azoknak a Game Pass-előfizetőknek kedvez, akik a változatos indie felhozatal miatt használják a szolgáltatást. Az EA Play-társulásnak hála azért a hokirajongók sem maradnak hoppon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten teljes gőzzel ráfordulunk a májusi hónapra, ugyan mivel ünnepelhetnénk ezt meg jobban, mint egy kiadós megjelenési listával? Lássuk a következő napok újdonságait!

Egy hónap múlva érkezik a Trek to Yomi

A Trek to Yomi is megkapta a napra pontos megjelenési dátumát, ez alapján pedig kereken egy hónap múlva számíthatunk az oldalnézetes szamurájmese premierjére. Bónuszként egy negyedórás gameplay videót is tudunk mutatni!

Ez történt az ID@Xbox indie-eseményen

Mindenféle csinnadratta nélkül zavarta le tegnap a Microsoft a korábban már beharangozott ID@Xbox indie-eseményét, ahol jó sok előzetest kaptunk, és néhány bejelentésre is futotta.

Egy tucat játékkal készült a tegnapi State of Play

Az ígéreteknek megfelelően egy húszperces válogatással készült tegnapi State of Playére a Sony. A főszerepben a PlayStation japán partnerei voltak, a Capcom és a Square Enix is mutatott be új játékot.

Trek to Yomi - mozgásban a szamurájdráma

Újabb előzetest kapott a Trek to Yomi, a Devolver Digital és a Flying Wild Hog legújabb alkotása. A tragikus szamurájtörténet egy otthonát vesztett fiatal harcos, Hiroki kalandját meséli el.

E3 2021: Lássuk, mit hozott idén a Devolver Digital!

Szinte már hagyomány, hogy a Devolver Digital is bejelentkezik az E3-as műsorok közé a maga kisfilmjeivel, amelyek azt a célt szolgálják elsősorban - már a játékok bemutatása mellett -, hogy kifigurázzák az iparági trendeket.