PS4-re is jöhet a The House of the Dead: Remake

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 5.
  • Pletyka
Link másolása
Noha eddig csak Nintendo Switchre jelentették be, a jelek szerint erősen valószínű, hogy multiplatform játék lesz a The House of the Dead: Remake. Ma a PS4-es változat bukott le.

Április 7-én jelenik meg Nintendo Switchre a klasszikus The House of Dead remake-je, és bár korábban kizárólag erre a platformra jelentették be a játékot, több mint valószínű, hogy előbb-utóbb multiplatformmá válik.

Nemrég írtunk arról, hogy az ESRB értékelése alapján Stadiára is befuthat az újrázás, a minap pedig a PlayStation 4-es premier vált viszonylag biztossá: egy Reddit-júzer túrta ki, hogy a játékot hozzáadták a PlayStation Store adatbázisához, erről árulkodik legalábbis, hogy az adatlapokon megtalálható profilkép már befigyel a Sony szerverein.

5.
5.
crytek
4.
4.
Nothing
#1: A legelső PS óta vannak rail shooterek és lövöldözős perifériák is a gépre, de amúgy kis gyakorlással kontollerrel is jól játszhatóak (főleg, ha ügyelnek a fejlesztők, hogy be lehessen állítani az érzékenységet, a célkereszt sebességét, stb.).
3.
3.
dcba
#1: Regen is voltak House of the dead jatekok es lehetett oket controllerrel jatszani, plusz en ugy tudom a ps5 tud egeret, plusz talan a move is mukodik ps5-n?
1.
1.
Shao Kahn
Csak azt áruljátok el, hogyan tervezik játszhatóvá tenni konzolon? Most az irányításra gondolok, hisz ugyebár a játékban villámgyorsan kell célozni és lőni non-stop. Számítógépen, egérrel ez nem gond, de a playstation kontroller csak lassú célzást tesz lehetővé. Szóval hogy képzelik ezt el?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...