Nem kap több frissítést a Ghost Recon: Breakpoint

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 5.
  • Gyászhír
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy nem készít több tartalmat a Ghost Recon: Breakpointhoz, és ezzel lényegében befejezi a hányatott sorsú játék támogatását. Most a Ghost Recon: Frontline-on a világ szeme.

A Ubisoft bejelentette, hogy nem támogatja többé friss tartalmakkal a Ghost Recon: Breakpointot, vagyis kijelenthetjük, hogy a játék pályafutása véget ért. A sorozat legutóbbi részét igen rosszul fogadta a sajtó és a közönség is, így tulajdonképpen még jár is a kalaplengetés a francia kiadónak, hogy az elmúlt három évben adagolta az újdonságokat a játékhoz.

Ahogy a Ubisoft is írta a levelében, a Breakpoint így az Operation Motherland játékmóddal, a sorozat huszadik szülinapját ünneplő tartalmakkal és az NFT-s Quartz-kiegészítőkkel megy nyugdíjba. A cég leszögezte, hogy mind a legutóbbi rész, mind pedig a Wildlands szervereit életben tartja, így a továbbiakban sincs akadálya egy kis kooperatív mókának.

A Ghost Recon-franchise következő felvonása egyébként a Frontline lesz, amely egy belső nézetes battle royale.

6.
6.
crytek
Na mégis kapott még valamit..next gen update-et

PS5: Performance Mode at 1080p and 60fps, and Resolution Mode at 4K and 30fps
Xbox Series X: Performance Mode at 1080p and 60fps, and Resolution Mode at 4k (Upscale 4K) and 30fps
Xbox Series S: 1440p at 30fps at all times
4.
4.
vortel
A Wildlandset kipörgettem 100%-ra, azt hiszem 78 órám ment rá, és bár kissé monton volt a vége felé, minden egyes narcot levadászni lopakodva egy élmény volt. A sztori persze klisé de elég volt. A gameplay elvitte a hátán az egészet, pedig nem is koopoztam benne. Ehhez képest ez a játék egyáltalán nem érdekel. Néztem róla videokat és olyan lelketlen grind maraton az egész. Kár érte.
3.
3.
crytek
Örülök el lehet engedni..jöhet bundleba vagy game passba/ps +-ba és vagy 90%-os offba
2.
2.
mdr88
Csalódás volt.... MINDENÜK de tényleg MINDENÜK meg volt ,ahhoz, hogy egy írgalmatlan jó game legyen... ehelyett még a Wildlands - ami nagyon nagyon jó volt - szintjét sem tudta hozni... sajnálatos, hogy ez lett az eredménye.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...