Pathfinder - a Hyper Scape-csapat új játéka?

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 5.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a battle royale zsáner meghódítására szánt Hyper Scape hamarosan lehúzza a rolót, a Ubisoft állítólag már ráállította a játékért felelős csapatot a következő projektjére: ez lesz a Pathfinder.

Noha a Hyper Scape nem váltotta be a reményeket, és alig két év után leállítja a szervereit a Ubisoft, a fejlesztésért felelős csapat állítólag már nagyban dolgozik a következő projektjén, amely a Pathfinder címet viseli. A pletykát Tom Henderson szállította, aki ezúttal az Exputerre írta meg az értesüléseit a játékról.

Henderson állítólag mozgás közben is látta már a címet, amely egy külső nézetes lövölde lesz, és bár stílusában hasonlít a Hyper Scape-re, annál valamivel "rajzfilmesebb". A Pathfinder egy PvPvE-anyag battle royale-alapokon, amelyben a játékosoknak az a végső céljuk, hogy legyőzzék a pálya közepén tanyázó bosst. A főellenfélhez egy külső és egy belső falon kell átjutniuk, amihez az ezeket körülvevő kapukon keresztül vezet az út, mivel azonban minden meccsen más kapuk törhetők át, állandóan változik, hogy milyen útvonalon haladhatnak tovább - innen a cím valószínűleg.

Fontos részlet, hogy a játékosok előre meghatározott hősöket irányíthatnak, akik különböző képességekkel rendelkeznek, és akikkel a meccsek között egy közösségi téren üthetjük el az időt: itt vásárolhatunk, gyakorolhatunk és interaktálhatunk másokkal.

A Ubisoft állítólag egy sor nagy bejelentéssel készül a nyári bemutatószezonra - talán akkor többet is hallunk majd a Pathfinder felől.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...