Új Immortals és Prince of Persia készülhet

  • Írta: gorien
  • 2022. március 22.
  • Pletyka
Link másolása
A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.

Tom Henderson az Xfire-ön osztotta meg, hogy ipari forrásai alapján milyen játékok készülnek a Ubisoftnál: körülbelül húsz címmel kapcsolatban készülnek valamiféle bejelentésre a közeljövőben. Az értesülések arról is szólnak, hogy legalább egy részüknek egy nagyszabású műsort is terveznek a franciák, ami - hogy ne vesszen el a nyári bejelentéscunami közepette - megelőzné az idén is online E3-at. Henderson szerint azonban az ötletet egy ideig jegelték az ukrán-orosz háború miatt. 

A listát végignézve számos ismerős címmel találkozunk, némelyiknek pedig megjelenési időintervallumot is megjelöltek – bár maga Henderson is felhívja a figyelmet rá, hogy ezeket ne vegyük készpénznek. A Skull & Bones, az Avatar: Frontiers of Pandora és a The Division: Heartland például azon címek közé tartozik, amelynél dátum is szerepel: az áprilissal kezdődő pénzügyi évre tervezik őket.

A Tom Clancy nevét elhagyó XDefiant, a csúszó Prince of Persia: The Sands of Time Remake, a Ghost Recon: Frontline vagy a Beyond Good and Evil 2 továbbra sem rendelkezik fix dátummal, míg a Splinter Cell-remake-et és az Assassin's Creed: Infinityt 2024 előtt nem érdemes várnunk. A Valhalla-kiegészítőből önálló játékká lett Assassin's Creed: Rift is felbukkan a címek között a korábban pletykált 2022 végi/2023 eleji megjelenéssel.

A legérdekesebbek persze a listán azok a játékok, amelyekről eddig nem vagy csak pletykákat hallottunk. Henderson szerint a franciák nagyon meg voltak elégedve az Immortals: Fenyx Rising teljesítményével, és feltehetően a Ubisoft Quebec már dolgozik is a folytatáson. A Ubisoft Ivory Towernél a Project Orlando munkanevű játék készül, ami a The Crew harmadik része lesz (erről korábban is hírt adott Henderson). A montpellier-i részleg pedig egy vadonatúj Prince of Persia-játékon dolgozik, ami elméletileg egy 2,5D-s alkotás lesz és az Ori and the Blind Forestből inspirálódik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...