Kiszivárgott gameplay felvételen a MultiVersus

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 8.
  • Videó
Link másolása
Már nagyban zajlik a Warner-féle Smash Bros.-klón tesztelése, az egyik videómegosztón pedig ki is szivárgott belőle néhány percnyi gameplay felvétel. Csekkoljátok, amíg lehet!

A színfalak mögött már gőzerővel zajlik a MultiVersus tesztelése, amely a Warner saját Smash Bros.-klónja lesz - és ahogy azt a most kiszivárgott gameplay felvétel bizonyítja, ez cseppet sem túlzás. A videót itt tudjátok meglesni: a minősége nem túl jó, meg a kitakart vízjelek sem mutatnak jól rajta, de a lényeg átjön belőle.

Ahogy a Nintendo klasszikusánál, úgy itt is az lesz a feladatunk, hogy a karakterünkkel addig gyepáljuk a többieket, amíg ki nem tudjuk ütni őket a pályáról. A Warner nem aprózta el a hősfelhozatalt, hiszen a kötelezőnek számító szereplők mellett, mint Batman, Wonder Woman vagy Harley Quinn, többek között a Trónok harcából, a Tom és Jerryből és a Scooby-Doo-ból is láthatunk majd ismerős arcokat.

A free-to-play játékról itt olvashattok bővebben, és ugyanitt találjátok meg az első hivatalos trailert is. A megjelenés PC-re, PlayStationre és Xboxra várható az idei év folyamán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...