Mozizhatunk is a The Quarryban

  • Írta: gorien
  • 2022. április 9.
  • Hír
Link másolása
Ki ne fáradt volna már bele, hogy egy videojátékban játszania kell? A The Quarry egy „játékmóddal” lehetőséget ad rá, hogy mozifilmként nézzük végig a horrorjáték eseményeit, akár úgy is, hogy egyáltalán nem szólunk bele semmibe.

A Supermassive Games egy hónapja leplezte le új játékát, a The Quarryt, amely ugyan független lesz az Until Dawntól és a The Dark Pictures-antológiától, de változatlanul egy horrorélmény vár majd ránk. Nemrég egy félórás gameplayen láthattuk, hogy mit tud a játék, de aki csak nézni szeretné az eseményeket, annak a The Quarryn belül is lehetősége nyílik rá, hogy mindenféle interakció nélkül kövesse a nyáritáborban bekövetkező szörnyűségeket.

A Supermassive ugyanis egy Movie Mode-dal is készül, amely majdnem teljesen kizárja a játékost (illetve ebben az esetben a nézőt) a cselekményből. Három beállítás közül választhatunk: ezekből az Everybody Lives és az Everybody Dies neve elég beszédes. A Director's Chairt választva néhány instrukciót megadhatunk előre a karaktereknek – például hogy együttérzőek legyenek-e beszélgetések során, vagy elfussanak-e a harcban –, amelyeknek hála módosulnak a történések.

A The Quarry június 10-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
hedzsooo
Remek! De azert elsore nalam a vegigjatszas lesz a nyero, de egyfele extranak tokeletes lesz melle! :)
1.
1.
Viktor_The_Best
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...