Nyáron érkezik a Madison

  • Írta: gorien
  • 2022. április 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Madison egy belsőnézetes pszichológiai horrorjáték lesz, amelyben egy véres rituálé közepette magához térő fiút alakítunk. Egyetlen fegyverünk egy fényképezőgép, ami összeköti a mi létsíkunkat a túlvilággal.

A Bloodious Games a tavalyi Gamescom alatt mutatta be pszichológiai horrorjátékát, a Madisont. Ebben Luca történetét élhetjük át, aki egy sötét szobában tér magához, könyékig véresen, körülötte a lemészárolt családjával. A fiút egy gonosz gyilkos szelleme kísérti, aki nem válogat az eszközökben, ugyanis egy évtizedekkel korábban félbehagyott, istentelen rituálé befejezésére akarja rávenni.

A túlélésünk egyetlen záloga egy instant fényképezőgép, amelynek segítségével érintkezésbe léphetünk a túlvilággal. A polaroidokkal felfedezhetjük a környezetünket, fejtörőket oldhatunk meg és felfedezhetjük a játék szereplőinek nyugtalanító történeteit – sok elem ráadásul véletlenszerű, így végigjátszásról végigjátszásra változhat, mivel találkozunk.

A Madison június 24-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, míg Nintendo Switchre valamikor később érkezik. A megjelenés napján válik elérhetővé a Possessed Camera DLC is, amely további 2 dollárért változatos külsőkkel látja el a kameránkat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...