Jövő héten érkezik a Batman az HBO Maxre

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO Max egyik ígérete az volt, hogy a Warner filmjei negyvenöt nappal a mozipremiert követően megérkeznek a kínálatába. A Batman ennek megfelelően a jövő héten landol a szolgáltatásban.

Április 18-án, vagyis a korábbi ígéreteknek megfelelően negyvenöt nappal a mozipremier után landol az HBO Max kínálatában a Batman - a filmet 4K-ban, magyar szinkronnal és felirattal is nézhetjük. Ezzel szemben a tévés debütre május 22-ig kell várni.

Az új Batman még március elején került mozikba, és pozitív fogadtatásban részesült, így mindenképp érdemes bepótolni, ha a múltkor kihagytátok volna. Az HBO Max nagy ígérete volt, hogy a Warner filmjeit negyvenöt nap elteltével elérhetővé teszik a kínálatában, aminek ez az első látványos példája.

11.
11.
nemfontos
#8: Az az eset meg azt mutatja hogy annyira semmi érdekes nincs ma már az Oscar gálán hogy egy ilyen pofon nagyobb hirertekkel bír mint bármi más az eseménnyel kapcsolatban.

De mindegy is. Már úgyis rég nem a tehetsegejrol szól az egész.
10.
10.
szinkron
#7: Ez egy Geek oldal és abba beleférnek az ilyen filmek.
9.
9.
crytek
#8: Hagyd nemfontos... :)
8.
8.
honest guy
#7: Hahó! Will Smith pofozkodásáról és annak következményeiről folyamatosan cikkeznek és te egy Batman híren vagy kiakadva? :D
7.
7.
nemfontos
#6: Először is ez egy játék portál. Másodszor a batman az egy film és egyáltalán semmi érdekes nincs abban hogy az hbo n is megnezheted. Ha viszont ez érdekes akkor azt is ki kellene rakni hogy ha a TV2 leadja majd. Vagy az axn vagy bármelyik
6.
6.
crytek
#5: Miért a többi hír miért fontos hogy xy játék mikor jön meg mire? Mert hír és sokakat érdekel..
5.
5.
nemfontos
Ez tényleg egy fontos hir? Hogy egy film bekerul egy szolgáltatásba? Miért olyan nagy dolog ez?
4.
4.
JohnSpartan
Moziban nèztem ès király volt! Kicsit földhöz ragadtabb mint az elődei ès komolyabbra van vève a törtènet ami jól áll a filmnek. Nagyon jó volt a casting, nah meg az a verda... Nagyon valsz. hogy folytatják mivel kassza sikert aratott! Otthon viszont biztos kènylemesebb lesz egyeseknek a bő 3 óra miatt! :)
3.
3.
Nothing
Szvsz elég középszerű és túlnyújtott movie lett. A színészek rendben vannak, a sztori sem lenne rossz, de a megvalósítás nem az igazi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...