Megvan a Ghost of Tsushima-film írója

  • Írta: szlav
  • 2022. április 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Sorra érkeznek a vászonra vagy a tévéképernyőre a Sony legsikeresebb játékai, a listáról pedig nem hiányzik a Ghost of Tsushima sem. A filmváltozat rendezőjét eddig is ismertük, most azonban megtudtuk azt is, ki felel az adaptáció forgatókönyvéért.

A Ghost of Tsushimát a generációváltás egyik legsikeresebb PlayStation-exkluzívjaként könyvelhetjük el - reménykedjünk hát benne, hogy a vásznon is így remekel majd Jin Sakai története!

A Sony egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy megfilmesítik a hazáját védő szamuráj történetét, ezzel együtt pedig azt is megtudhattuk, hogy a John Wick-filmek direktora, Chad Stahelski ül majd a rendezői székben. A parádés koreográfia tehát adott, egy igazán nagyszerű filmhez azonban szükség lesz egy erős forgatókönyvre is.

Ezen a fronton hozott helyzetjelentést a minap a Deadline. A magazin jelentése szerint a közelmúltban íróra lelt a produkció, mégpedig Takashi Doscher személyében. Az úriember korábban olyan filmeket írt és rendezett, mint a 2018-as Still vagy a 2019-es Only, az első nagy sikerét azonban a 2010-es dokumentumfilm, az A Fighting Chance jelentette.

Habár a forgatókönyvíró nevéhez nem társíthatunk hatalmas blockbustereket, az kétségtelen, hogy a Ghost of Tsushima-film mögött egy profi stáb áll. Stahelski saját produkciós vállalata, az 87Eleven Entertainment mellett a PlayStation Productions munkatársait és a Sucker Punch vezető fejlesztőit is a producerek közt tudhatjuk.

4.
4.
crytek
#2: PC-n előbb lesz olcsóbb minden mint ps-en....

#3: Warez lol..ma már csak a debilek warezolnak játékot
3.
3.
jed
#1: Persze.. Hogy... Lewarezolhasd... Csóringer...
2.
2.
nemfontos
#1: de miért nem jó neked ps -en? Azt mondtad van géped hozzá...
1.
1.
crytek
A pc-s dátum lenne már meg....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...