Halo Infinite - a Certain Affinity is besegít

  • Írta: szlav
  • 2022. április 13.
  • Hír
Link másolása
Erős volt a start, de mára nem áll jól a Halo Infinite szénája. A 343 Industries a vártnál jóval lassabban szállítja a lövölde frissítéseit, így csakis jó hír lehet, hogy a Microsoft a Certain Affinity csapatát is ráállította az ügyre.

A Microsoft és a 343 Industries egy óriási, hosszú éveken átívelő projektként képzelte el a Halo Infinite jövőjét, a nagyszabású live service alatt azonban már a premier óta rezeg a léc. A többjátékos mód igen szűkös tartalommal érkezett meg, a második szezonra készülő 343 Industries pedig a vártnál jóval lassabban szállítja az újdonságokat - sokat elárul a játék állapotáról, hogy jóformán még a The Master Chief Collection is tempósabban kapja a frissítéseit.

Szerencsére a 343 Industries (és nem mellesleg a Microsoft) is belátta, hogy Master Chief legújabb kalandja méltatlanul alulteljesít. Ezt ellensúlyozva a redmondiak ráállították a Certain Affinity csapatát is az ügyre, hogy a 343 támogatócsapataként segédkezzenek a Halo Infinite további fejlesztésében. A texasi stúdió számára egyáltalán nem idegen ez a szerep, hiszen a múltban számos korábbi Call of Duty- és Halo-cím fejlesztésében adtak segédkezet. A brigád gyökerei egyébként egészen a Bungie-hoz vezethetők vissza, a stúdió alapítója, Max Hoberman ugyanis a múlt évtized derekáig a korai Halo-epizódok többjátékos módját igazgatta.

6.
6.
Őrnagy
#5: Hát figyelj, most önkritikát gyakorlok : lehet, hogy a játékkal kurvasokan játszanak, csak a gonosz háttérhatalom (Sony) által irányított sajtó terjeszti, hogy kevés a játékos.
5.
5.
adamsfamily
#4: Ezt maximum a sajtó hangoztatja.
Ha nem játszana vele senki,akkor nem lehetne fél perc alatt meccset találni.
4.
4.
Őrnagy
#3: Mert nem játszik vele senki.
3.
3.
Gykrizsi
#1: Nem teljesen értem a problémát. Van egy tök jó kampány, és egy jó kis multi, amihez lassan, de jönnek a pályák. Egy apróság hiányzott, a coop, ami lassan már érkezik. Nem értem miért beszélnek úgy erről a játékról, mint valami early access szarró.
2.
2.
crytek
#1: Mivel a multit meg a már kb senkit nem érdeklő coopot fejlesztik így engem hidegen hagy... értem én hogy a battle pass meg a sok lohugy termeli a pénzt ,de 1-2 órás küldiket betolhatnának párat még.
1.
1.
Őrnagy
Ebből lesz még valamikor számottevő játék szerintetek? Lehet, el kéne engedni a p...ba. Játszanak vele 9-en, abból az egyik Phil Spencer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...