Cross-platform co-oppal erősít a Halo-kollekció

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 12.
  • Letöltés
Link másolása
Azt hinnénk, hogy a 343 Industries csapatának minden energiáját leköti a Halo Infinite bővítése, de a jelek szerint a Halo: The Master Chief Collectionről sem mondott le a csapat - erre bizonyíték a csomag legújabb frissítése.

"Kísérleti" jelleggel keresztplatformossá tették a kooperatív játékot a Halo: The Master Chief Collectionhöz tartozó Halo 3-ban és Halo 3: ODST-ben. Ez azt jelenti, hogy a PC-sek, az Xbox One-osok, valamint az Xbox Series-konzolok tulajdonosai együtt is végigtolhatják a kampányokat ezekben a részekben.

A 343 Industries csapata szerint a keresztplatformos mókát ugyan tesztelték házon belül, természetesen várják a játékosok visszajelzéseit, hiszen az eltérő hálózati körülmények eltérő tapasztalatokat szülhetnek. A frissítés egyébként más apróságokat is hozott magával, a kötelező hibajavítások mellett finomhangolták a játékkeresőt, az ODST Firefight és Floodfight módjait, ezenkívül az ODST-hez a modding eszköztárat is elérhetővé tették.

Habár a Halo Infinite hiányosságai mellett kicsit furcsa, hogy a fejlesztők ennyi energiát tesznek a Halo-kollekcióba, ki tudja, ezekből a fejlesztésekből talán az új rész is profitálhat később.

3.
3.
dcba
#2: 2022-es fejjel nehez megerteni, de abban az idoben amikor kijott az elso Halo, akkor konzolon az egy nagy dolog volt, jol nezett ki, elvezetes volt a lovoldozes es akkoriban az a multiplayer elmeny konzolon teljesen ujnak hatott, aztan kultusza lett a Halo-nak.

En sosem voltam nagy fan-je a Halo sorozatnak, de emlekszem amikor uj jatek volt az uj Xbox-on, akkor az olyan volt, hogy leesett az allad, teljesen ujszeru volt az elmeny.

A Halo 4-et en kijatszottam parszor es szerintem egeszen szorakoztato, de valoban egyetertek, hogy semmi extra mar manapsag a Halo.
2.
2.
nemfontos
Sosem értettem miért jó ez a játék...
1.
1.
crytek
Nem tudom ki hogy van vele ,de én már ne tolnám le mégegyszer a kampányt..Inkább új küldetéseket toljanak bele
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...